Bumba je veseli mali klaun koji se svakodnevno zabavlja sa svojim prijateljima u cirkusu.

39.epizoda - 13. prosinac
Bumba i maleni morski lav se igraju. Njih dvoje se igraju s loptama. Pokušavaju održati loptice na vrhu svog nosa. Čini se kako im to uspijeva.
40.epizoda
Bumba i Bumbalu se odluče na novi trik. Oboje žele hodati po užetu. Bumba i Bumbalu nakon hodanja užetom žele se odlučiti na riskantan trik.

41.epizoda - 14. prosinac
Bumba želi pomoći ptici Kixi da leti. Kiwi je jako tužan te ga tako Bumba želi razveseliti. Kiwi se trudi svim snaga da poleti te da konačno vidi kako izgleda kada si u zraku.
42.epizoda
Bumba se odluči igrati sa djetetom. No čini se kako se djetetu ne da radit ništa. Kako bi potaknuo dijete Bumba se dosjeti odlične ideje. Odluči mu ponuditi veliku bananu.

43.epizoda - 15.prosinac
Bumba i Bumbalu se odluče igrati. No koju će igru odabrati? Tada se dvoje prijatelja odluče da će igrati baseball. Kako napucavaju lopticu naiđu na problme. Naime svaki put kada bace lopticu, ona se vraća natrag.
44.epizoda
Bumba odluči napraviti trik s velikim lavom. Lav prihvati Bubminu ideju. Lav je jako vješ s loptom. Bumba je zadovoljan.

45.epizoda - 16. prosinac
Bumbin šešir je jako prevrtljiv. Svaki put kada ga Bumba pokušava uzeti, on počne skakutati te se ne da uhvatiti. Bumba se jako muči zbog toga.
46.epizoda
Bumba i Bumbalu odluče skladati glazbu. Prvo moraju odlučiti što će skladati pa će onda zajedno stvarati glazbu. Bumba i Bumbalu također odluče skladati glazbu.


47.epizoda - 17.prosinac
Bumba je zaista dobar učitelj. Tako jednog dana Bubma odluči naučiti svog prijatelja ptičicu Kixi da nauči novu riječ. Bumba se trudi dok da Kiwi što prije usvoji novu riječ.
48.epizoda
Bumba pokazuje svoja tri čarobna štapića svojim prijateljima. Slon Thumbi odluči tako brojati do tri na svom bubnju. Bumba ima iznenađenje.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju