"Bratz" prati pustolovine četiriju modno osviještenih ljepotica. One su uvijek u trendu i cool, a zovu se Cloe, Sasha, Yasmin i Jade.

1.ep. - 3. studenog

Jade je zbog namještaljke (za koju su odgovorne blizanke Kaycee i Kirstee) prvog dana dobila otkaz kao pripravnica. Iako je sretna što je otišla od Burdine Maxwell, zločeste urednice časopisa Your Thing, otkaz je ipak utjecao na njezino samopouzdanje. No, pokaže se da je taj bolan događaj zapravo blagoslov jer Jade odluči pokrenuti vlastiti časopis Bratz. I tako je započelo suparništvo dvaju časopisa!

2.ep. - 4. studenog

Cure odlaze u London zbog dva važna događaja: otvorenja pankerskog rock kluba i dobrotvornog koncerta Spasimo univerzum. U međuvremenu, Cloei se svidi Nigel i ona zanemari svoje zadatke kako bi bila s njim. Burdine te blizanke Kaycee i Kirstee stižu u hotel odlučne sabotirati svoje suparnice. Na otvorenju kluba Cloe se napokon urazumi i shvati da je u želji da ugodi Nigelu postala druga osoba. Nakon što se pridruži svojim prijateljima, sve se vrati u normalu…

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju