"Bratz" prati pustolovine četiriju modno osviještenih ljepotica. One su uvijek u trendu i cool, a zovu se Cloe, Sasha, Yasmin i Jade.

3.ep - 10. studenog
Yasmin i London su otete i odvedene u napuštenu zgradu. Kaycee i Kirstee također postaju žrtve otmice. U međuvremenu, Jade i Sasha dolaze spasiti svoje prijateljice. Yasmin otkriva da London nije razmažena bogatašica nego jako simpatična cura. Sasha i Jade otkrivaju mjesto gdje su skrivene Yasmin i London te pozovu policiju. Cure su spašene. No Kaycee i Kirstee su ostale u zgradi…

4.ep - 11. studenog
Sasha je jako napeta zbog intervjua koji mora obaviti sa svojom najdražom pjevačicom i glumicom, Alonce. U uredu sve ljuti i na kraju čak uvrijedi Dylana. No dan prije intervjua izgubi glas. Blizanke Kaycee i Kirstee također žele intervjuirati Alonce te nazovu Sashu i promijene vrijeme intervjua. Sasha i Jade ipak otkriju prijevaru u posljednji trenutak, no suparnice su opet korak ispred njih: ukrale su im novinarske propusnice. Sasha odlazi u park da se smiri i ondje susreće Alonce.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju