Nakon borbe sa Jackom, Klausa odvedu u bolnicu. Prije sljedeće borbe Damian zamoli Juliana za borbu na dvije pobjede jer se Gravity Destroyer može rotirati u oba smjera.

2.sez, 13.ep, subota 4. svibnja

Nakon borbe sa Jackom, Klausa odvedu u bolnicu. Prije sljedeće borbe Damian zamoli Juliana za borbu na dvije pobjede jer se Gravity Destroyer može rotirati u oba smjera. Julian to prihvati, što se svidi Dr. Zigguratu jer su mu potrebni podaci o zvrku koji se rotira ulijevo jer mu je Ryuga uspio pobjeći. Julian započinje borbu upotrijebivši desnu rotaciju, a Hades Kerbecs šalje njegov Gravity Destroyer u zrak. Kerbecs počinje svladavati Destroyera, no Julian prebacuje na Counter Mode te koristi oči Meduse kako bi poništio njegovu gravitaciju. Međutim, to nije utjecalo na Hades Kerbecsa koji je nakon toga napao Gravity Destroyera. Julian upotrijebi svoj poseban potez Gravity Brave pa Destroyer počinje ispaljivati gravitacijske strelice na Kerbecsa.

2.sez, 14.ep, nedjelja 5. svibnja

Gingka, Masamune, Kenta i Madoka jedu u restoranu i razgovaraju o planovima za završne borbe. Madoka vjeruje da bi zamjenski član povećao vjerojatnost za pobjedu tima te da bi se Tsubasa i Yu osjećali krivima kada bi zbog nedostatka trećega člana tima izgubili u borbi s timom Star Breaker. Gingka i Masamune nevoljko prihvaćaju istinu u njezinim riječima pa Gingka predlaže Kyoyu kao opciju, ali zatim shvate da ne znaju gdje ga mogu pronaći. Kenta predloži sebe, no prije nego što postignu dogovor,  tim Wang Hu Zong poziva ih da im se pridruže za stolom. Govore im kako su čuli za njihov problem te ponude jednog od svojih

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju