Otkrijte Beyblade fenomen uz novu hit crtanu seriju 'Beyblade – Metal Fusion' vikendom na Novoj TV!

28.ep - subota 5. studenog
Dok se svi pripremaju za Borbu blejdera, rakovima opsjednuti Tetsuya izvodi uobičajene trikove i pobjeđuje sve osim Gingku.
Na redu su posljednje borbe prije Borbe blejdera. Tetsuya Watagani kao i uvijek izbacuje svoje protivnike trikovima – pričajući im tužne priče. Njegova taktika čak i upali protiv Benkeija kada ovaj odglumi da mu je prijatelj i iskoristi to kako bi ga pobijedio u polufinalu. Ostali su još Gingka i Tetsuya, no Gingka se ne da zavarati. On poražava Tetsuyu i prikuplja još bodova potrebnih za kvalifikaciju za Borbu blejdera. Tetsuya odjuri, odlučan da će se vratiti sve ih poraziti…

29.ep - nedjelja 6. studenog
Usred izazovnog kvalifikacijskog meča za Borbu blejdera Kenta upoznaje živahnog suparnika Soru. Svi su oduševljeni njegovom snagom i spretnošću sve dok ne izgubi kontrolu te izgubi od Kente. Kenta kasnije potraži Soru koji mu se predstavlja kao Gingkov učenik, no Kenta ne povjeruje u tu priču. Sora se sprijateljuje s Kentom koji ga potiče da stvori vlastiti specijalni potez za svog Cyber beya. U sljedećoj borbi Sora uspijeva izvesti vlastiti potez, no ne može ga kontrolirati dovoljno dobro da bi pobijedio. Sora i Kenta rastaju se uvjereni da će se idući put susresti kao suparnici.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju