Otkrijte Beyblade fenomen uz novu hit crtanu seriju 'Beyblade – Metal Fusion“ od 19. ožujka vikendom na Novoj TV!

8.ep. - subota 27. kolovoza
Doji šalje Kyoya u Vučji kanjon kako bi dokazao svoju vrijednost. Gingka misli da sudjeluje na televizijskom natjecanju, no zapravo kompjuter Merci mjeri njegovu vještinu…
Kako bi dokazao da je spreman za borbu, Doji šalje Kyoya u Vučji kanjon gdje će se morati popeti na opasnu planinu boreći se s vremenskim nepogodama i divljim vukovima. U međuvremenu mlađi Kentini prijatelji mole Benkeija da i njih trenira. On popušta i pristaje. Gingka je prevaren: vjeruje da je na televizijskom natjecanju, a zapravo je riječ o Dojijevoj smicalici u kojoj njegov kompjuter imena Merci testira Gingkove vještine i prikuplja informacije. U međuvremenu, Kyoya se popeo na vrh Vučjeg kanjona i spreman je na borbu s Gingkom.

9.ep. - nedjelja 28. kolovoza
Kyoya se vraća iz Vučjeg kanjona i bori se s Benkeijem te uništava skladište u kojem su se nalazili. Gingka izaziva Hikaru na borbu.
Kada se Kyoyu vratio iz Vučjeg kanjona, raspustio je Face Hunterse i izazvao Benkeija na borbu koja će se pokazati jako destruktivnom. Kenta priskače Benkeiju u pomoć, no bez koristi. Kyoyini napadi toliko su moćni da se i samo skladište srušilo. U međuvremenu Gingka sustiže Hikaru, pohvali je za borbu s Kentom i izaziva. Nakon teške borbe Hikaru je razočarana svojim gubitkom, no Gingko je podsjeća da beybladeanje treba biti i zabava.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju