Otkrijte Beyblade fenomen uz novu hit crtanu seriju 'Beyblade – Metal Fusion“ od 19. ožujka vikendom na Novoj TV!

3. epizoda  - subota 26. ožujka

Kenta izaziva Gingka na borbu. Kyoya je izazvan na borbu s Dojijem i izgubi pa mora otići s njim kako bi od njega učio.
Kenta se boji da će Gingka napustiti grad kako bi pronašao dostojnije protivnike pa ga izaziva na borbu jedan na jedan. U međuvremenu, Kyoyu i njegove Face Huntere tajanstvena je figura Doji odveo u zabačeni kamenjar. Doji izaziva Kyoyu na borbu. Dogovorili su se da u slučaju poraza Koyo mora raditi za Dojija kako bi porazio Gingka. Kada borba počne postaje jasno da Kyoyov Rock Leone nije ravan Dojijevu Dark Wolfu. Nakon poraza Kyoya mora otići s Dojijem. Kenta također gubi bitku s Gingkom, no stječe njegovo poštovanje.

4. epizoda - nedjelja 27. ožujka

Doji poklanja Benkeiju moćni Beyblade Dark Bull, kako bi mogao poraziti Gingku. Gingka i Benkei se bore, a Gingkov Pegaz pobjeđuje.
Benkei je izgubljen zbog gubitka svog mentora Kyoya koji se pridružio Dojiju kako bi otplatio svoj dug. Iznenadi se kada ga posjeti sam Doji i daruje mu moćni Beyblade Dark Bull. Zauzvrat, Doji želi da ga upotrijebi kako bi porazio Gingka. Benkei pristaje i počinje mnogo vježbati. Gingka i Benkei se bore, a Gingkov Pegaz na kraju pobjeđuje. Na trenutak se čini da bi dvojica suparnika mogli postati prijatelji, no ipak, to im nije suđeno…
 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju