Otkrijte Beyblade fenomen uz novu hit crtanu seriju 'Beyblade – Metal Fusion“ od 19. ožujka vikendom na Novoj TV!

16.ep - subota 24. rujna
Benkei, Kyoya, Kenta i Madoka prate novog vodiča Hyomu na putu niz varljivu planinu dok pokušavaju pronaći selo Koma i ponovno se susresti s Gingkom. Kyoya sumnja da ih Hyoma vodi ukrug, što kasnije i dokazuje. Također otkriva da je Hyoma blejder i izaziva ga na borbu. Kenta i Benkei bore se s Hyomom i njegovim Ariesom te gube. Dok se Kyoya sprema za borbu, Hyoma otkriva da je stari Gingkov prijatelj i da ih je samo testirao prije nego što im dozvoli ulazak u selo Koma.

17.ep - nedjelja 25. rujna
Ekipa je napokon stigla u selo. Gingka nije ondje, ali oni susreću mudrog psa koji govori, Hokuta. Gingka se penje na planinu kako bi pronašao svitak koji sadrži ključ za pobjedu nad Ryugom.
Društvo napokon dolazi do sela Koma, no Gingka nije ondje. Dočekuje ih mudri pas koji govori, Hokuto. On je stari Gingkov prijatelj i govori im da je Gingka na planini, u potrazi za starim svitkom sakrivenom u svetištu na najvišem vrhu. Gingka želi pronaći svitak koji mu može otkriti kako pojačati Pegaza. Ekipa je sada još odlučnija da pronađe Gingku pa odlaze na strašnu planinu.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju