Otkrijte Beyblade fenomen uz novu hit crtanu seriju 'Beyblade – Metal Fusion“ od 19. ožujka vikendom na Novoj TV!

6.ep. - subota 20. kolovoza
Hikaru Hasama uz Benkeijevu pomoć izazove Gingka na bitku, a Kenta se predstavlja kao Gingkov prijatelj i preuzme borbu na sebe…
Face Huntersi nabasaju na Hikaru Hasama, koja je odavno obećala majci da je postati najbolja baybladerica na svijetu. Zna da mora poraziti Ginka pa ga izaziva preko Benkeija. Ginka se razbolio i Madoka inzistira da se odmori prije nego što se ponovno počne boriti. Kenta želi uvježbati poseban potez, a kako zna da se Ginka ne bi trebao boriti, on se pretvara da je Ginka i odlazi se boriti s Hikaru. Kenta ne može pobijediti Hikaru i gubi sve svoje bodove. Kenta je potpuno očajan, ali Benkei ga zbog ovoga poštuje više.

7.ep - nedjelja 21. kolovoza
Benkei trenira Kentu za ponovno suočavanje s Hikaruom. Madoka daje Kenti dio za bey s kojim će moći raditi novi specijalni potez koji ovaj iskoristi kako bi porazio Hikaru.
Benkei postaje mentor Kenti, kako bi se mladi borac mogao ponovno suočiti s Hikarom i pobijediti je. Madoka daje Kenti metalno lice koje se može dograditi na njegov Sagittario bey i objašnjava mu da će mu to pomoći da izvede poseban potez. U međuvremenu, Hikaru otkriva da nije porazila Gingka, nego Kentu koji se predstavljao kao Gingka. Ona inzistira na susretu s pravim Gingkom no baš kada se trebala susresti s Gingkom, upleće se Kenta i ponovno je izaziva. Ovaj put iskoristi svoj novi posebni potez i pobjeđuje.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju