Otkrijte Beyblade fenomen uz novu hit crtanu seriju 'Beyblade – Metal Fusion“ od 19. ožujka vikendom na Novoj TV!

5.epizoda - subota 2. travnja
Tetsuya Watarigani, zločinac opsjednut rakovima, oteo je Madoku. Gingko se mora boriti s njim kako bi je spasio.
Gingka se odbije boriti sa zločincem opsjednutim rakovima, Tetsuyom Watariganijem. Watarigani mu otkriva da je oteo Madoku i da je neće pustiti dok ne pristane na borbu pa Gingka nema izbora. Uslijedi žustra borba s mnogo prljave igre Watariganija. Baš kada se činilo da je Gingka u bezizlaznoj situaciji vraća se Madoka. Spašava je nitko drugi nego Benkei. Uz Madokinu potporu, Gingka ulazi u odlučujuću borbu s Watariganijem i pobjeđuje ga.

6.epizoda - nedjelja 3. travnja
Hikaru Hasama uz Benkeijevu pomoć izazove Gingka na bitku, a Kenta se predstavlja kao Gingkov prijatelj i preuzme borbu na sebe…
Face Huntersi nabasaju na Hikaru Hasama, koja je odavno obećala majci da je postati najbolja baybladerica na svijetu. Zna da mora poraziti Ginka pa ga izaziva preko Benkeija. Ginka se razbolio i Madoka inzistira da se odmori prije nego što se ponovno počne boriti. Kenta želi uvježbati poseban potez, a kako zna da se Ginka ne bi trebao boriti, on se pretvara da je Ginka i odlazi se boriti s Hikaru. Kenta ne može pobijediti Hikaru i gubi sve svoje bodove. Kenta je potpuno očajan, ali Benkei ga zbog ovoga poštuje više.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju