Otkrijte Beyblade fenomen uz novu hit crtanu seriju 'Beyblade – Metal Fusion' vikendom na Novoj TV!

4.ep - subota 13. kolovoza
Doji poklanja Benkeiju moćni Beyblade Dark Bull, kako bi mogao poraziti Gingku. Gingka i Benkei se bore, a Gingkov Pegaz pobjeđuje.
Benkei je izgubljen zbog gubitka svog mentora Kyoya koji se pridružio Dojiju kako bi otplatio svoj dug. Iznenadi se kada ga posjeti sam Doji i daruje mu moćni Beyblade Dark Bull. Zauzvrat, Doji želi da ga upotrijebi kako bi porazio Gingka. Benkei pristaje i počinje mnogo vježbati. Gingka i Benkei se bore, a Gingkov Pegaz na kraju pobjeđuje. Na trenutak se čini da bi dvojica suparnika mogli postati prijatelji, no ipak, to im nije suđeno…

5.ep - nedjelja 14. kolovoza
Tetsuya Watarigani, zločinac opsjednut rakovima, oteo je Madoku. Gingko se mora boriti s njim kako bi je spasio.
Gingka se odbije boriti sa zločincem opsjednutim rakovima, Tetsuyom Watariganijem. Watarigani mu otkriva da je oteo Madoku i da je neće pustiti dok ne pristane na borbu pa Gingka nema izbora. Uslijedi žustra borba s mnogo prljave igre Watariganija. Baš kada se činilo da je Gingka u bezizlaznoj situaciji vraća se Madoka. Spašava je nitko drugi nego Benkei. Uz Madokinu potporu, Gingka ulazi u odlučujuću borbu s Watariganijem i pobjeđuje ga.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju