Avanture mladog mačića Felixa i njegovih malih prijatelja kojima je glavni zadatak dobro se zabaviti uz brojne nestašluke i smijeh!

(Baby Felix), crtana serija., 2000., Japan
26 nastavaka

Redatelj: Hiroshi Negishi
Autori serije: Don Oriolo, Joe Oriolo, Otto Messmer, Pat Sullivan

Likovi:
Beba Felix - Matko Buvač
Mookie - Dejan Buvač
Beba Kitty - Dijana Filo
Mačak Felix - Ervin Felić –
Ostali glasovi: Nika Levak, Ema Kovač, Marko Filo

Beba Felix je mali, ali vrlo spretan mačić koji je uvijek raspoložen za igru i zabavu, a u tome će mu se uvijek rado pridružiti i njegovi brojni prijatelji. Ne postoji avantura koja je prevelika za malenog hrabrog mačića Felixa!
Beba Kitty, Mimi, Skippy, Mookie i Tatto zajedno s Felixom upuštaju se u veliku avanturu, a kroz 26 nastavaka ove zabavne crtane serije i gledatelji kreću s ovom veselom družinom u zabavnu i nezaboravnu pustolovinu.

Crtana serija o malom Felixu rađena je prema kutnom crtanom liku, mačku Felixu iz 50 –ih godina – 'Felix the Cat'. Sada se vraćamo u prošlost kada je legendarni Felix još mala beba, ali jednako genijalan kao veliki Felix kojega je svijet već davno upoznao.

Likovi:
BEBA FELIX

On je mačić, ali uvijek spreman za velike pustolovine i brojne spačke. Uz pomoć svoje čarobne torbe, Felix lakše prolazi kroz zamke koje mu se nađu na putu, ali u tome mu pomažu i brojni prijatelji – Kitty, Mookie, Mimi, Skipy i Tattoo.
Jednog dana mali Felix će odrasti i postati veliki Felix kojeg su generacije obožavale. Za Felixa niti jedna avantura nije prevelika!

BEBA KITTY
Mala mačkica Kitty uvijek je negdje blizu Felixa i spremna na svaku njegovu sljedeću avanturu. Ona je prekrasna, slatka, ali isto tako, baš kao i ostatak Felixovog društva, nestašna i nespretna. Ipak, i Kitty je još uvijek samo mala beba!

MOOKIE
Mookie je brz, kompulzivan i živahan mišić. On je čak malo hiperaktivan i sve mu je u znaku brojke tri što ponekad ljuti ostatak Felixovog društva. Mookie vjeruje kako je broj tri njegov sretan broj i otprilike u potpunosti organizira svoj život oko te činjenice. Mookie je Felixov najbolji prijatelj!

MIMI
Mimi je Felixova mala slatka prijateljica. Ona je uglavnom mirotvorac na razigranom igralištu. Mimi je jako pametna i uvijek ima sjajno rješenje za sve dileme. Mišica Mimi voli zabavu, i često se smješka, ali je i pomalo sramežljiva.

SKIPPY
Skippy je pas koji se voli šepuriti, i praviti se važnim, kao da zna da će jednog dana biti 'glavni pas' u gradu. On je snažan, ali tih tip te nema puno toga za reći. Iako se pravi važan, Skippyju zubi tek rastu tako da uvijek ima nešto u ustima i nešto gricka.

TATTOO
Tattoo je mala ptičica i glavni doušnik ove male družine. On nastoji izvijestiti, no znajte jedno, Tattoo zna samo zviždati! Uvijek je spreman na uzbuđenja, a sve prijatelje uvijek nasmijava svojim smijehom i plesom.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju