Avanture mladog mačića Felixa i njegovih malih prijatelja kojima je glavni zadatak dobro se zabaviti uz brojne nestašluke i smijeh!

13.ep - ponedjeljak 6. veljače
Vrijeme je da Felix pritekne upomoć Bebi Felixu, pa otputuje u prošlost kako bi mlađem sebi pomogao da nađe inspiraciju za optrčavanje. Beba Felix stvara super stvari sa svojom čarobnom torbom, ali ga Felix stalno mora podsjećati da čarobnu torbu treba čuvati kao tajnu. Profesor ukrade čarobnu torbu, ali ga onda Beba Felix mora spasiti. Na kampiranju buldozi se na ružan način poigraju s Bebom Felixom i njegovim prijateljima.

14.ep - utorak 7. veljače
Felix i prijatelji otputuju u prošlost kroz čarobno ogledalo, natrag u vrijeme dinosaurusa. Uslijedit će prava pustolovina na nemirnom moru. Izbijaju veliki problemi na pučini, a uzrok nekih od njih su gusari. Pitanje je hoće li ih prijatelj kit uspjeti spasiti. Marty pokaže svoje pravo lice kada pokuša posvađati Bebu Felixa i njegove prijatelje. Esmeraldina metla ne funkcionira onako kako bi ona htjela. Shvati da je čarobna torba Bebe Felixa snažnija, pa zatraži njegovu pomoć.

15.ep - srijeda 8. veljače
Felix i prijatelji se utrkuju balonima s Nasilnim Dečkima. Profesor ukrade čarobnu torbu, ali nakon borbe između Bebe Felixa i robota, Felix dobije torbu natrag. Nasilni Dečki se prestraše misleći da lutka Bebe Felixa razgovara s njima. Beba Felix koristi moć čarobne torbe da bi postao zvijezda i tako ostavio dojam na Bebu Kitty, ali ubrzo će shvatiti kako je bolje biti onakav kakav jesi.

16.ep - četvrtak 9. veljače
Veliki Felix se pokuša sjetiti obećanja koje je dao Maci kad su bili mladi. Zatraži pomoć Bebe Felixa, koji to još nije obećao. Felix i Beba Felix saznaju da je obećanje bila torta Maci za rođendan, ali Nasilni Dečki sve uprskaju.

17.ep - petak 10. veljače
Beba Felix i Beba Kitty nauče uživati u glazbi i pobijede na glazbenom natjecanju. Prva nagrada je nova gitara za Bebu Felixa i novi sintesajzer za Bebu Kitty. Sa svojim novim instrumentima, Beba Felix i Beba Kitty razvijaju svoju glazbenu nadarenost.

 


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju