Avanture mladog mačića Felixa i njegovih malih prijatelja kojima je glavni zadatak dobro se zabaviti uz brojne nestašluke i smijeh!

1.ep - ponedjeljak 4. lipnja
Beba Felix otkrije da se vježbom i samo vježbom, postaje dobar igrač bejzbola. Osim toga, Beba Felix otputuje u budućnost gdje će se vidjeti kao igrač bejzbola prve lige. Nažalost, neki buldozi pokušavat će varanjem nepravedno pobijediti, pa će Felix morati pomoći sebi u budućnosti da dobije utakmicu. Beba Felix pokušava uzeti ogrlicu velikom Felixu kako bi je darovao Bebi Kitty, ali otkrije da ju je odrasla Kitty već uzela od Felixa.

2.ep - utorak 5. lipnja
Beba Felix želi čarobnu torbu kako bi stvorio dar za Bebu Kitty, ali Veliki Felix podsjeti ga da čarobnu torbu treba odgovorno koristiti. Beba Felix dobije svoju vlastitu malu čarobnu torbu, ali mora naučiti odgovorno je koristiti i čuvati tajnu. Beba Felix s vremenom otkrije pravu moć čarobne torbe kada je iskoristi kako bi spasio Mookija.

3.ep - srijeda 6. lipnja
Profesor primijeti čarobnu torbu i odluči je uzeti uz pomoć Gospodara Cilindra. Potom profesor uhvati Bebu Felixa, ali ga spasi čarobna torba. Profesor se dočepa napokon torbe, ali Beba Felix učini to da se ona sama spasi od profesora. Profesor čokoladom nagovori Bebu Felixa da mu da čarobnu torbicu.

4.ep - četvrtak 7. lipnja
Tražeći savršeno mjesto za kampiranje, Beba Felix i društvo nalete na opake buldoge. Mookie i Beba Felix natječu se u pecanju s buldozima. Beba Kitty izmisli priču kako je vidjela šumsku vilu ne bi li privukla pažnju na sebe, ali joj to ne uspije. Društvo pokušava uspavati Mimi. Beba Felix mora iskoristiti moć svoje čarobne torbe kako bi Mimi i Tatoo zaspali.

5.ep - petak 8. lipnja
Čarobno ogledalo Bebe Felixa se razbije pa zbog toga ima noćne more. Veliki Felix će mu pomoći. Mimina posebna knjiga objašnjava kako se koristi čarobno ogledalo, ali nedostaje jedna stranica na kojoj su vrlo važni podaci. Društvo mora naći određeni kristal koji će ih vratiti kući i mora naučiti da izgled može biti varljiv.

 


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju