Avanture mladog mačića Felixa i njegovih malih prijatelja kojima je glavni zadatak dobro se zabaviti uz brojne nestašluke i smijeh!

8.ep - ponedjeljak 30. siječnja
Čarobnica Esmeralda izazove Bebu Felixa i njegovu čarobnu torbu da vidi čija je čarolija jača. Upravo kada je društvo pomislilo kako se riješilo Esmeralde, ona se vrati nestašnija nego prije. Esmeralda je tužna zbog svoje nedovoljne čarolije, ali joj Beba Feix i prijatelji pomognu vratiti samopouzdanje. Esmeralda se oduži Bebi Felixu i društvu tako da ih čuva od Nasilnih Dečki.

9.ep - utorak 31. siječnja
Velika je utrka brodova na otoku pustolovina i nasilni dečki pokušaju preplašiti društvo pretvarajući se da su opasan morski pas. Kit prijatelj Bebe Felixa spasi cijelu stvar. Nasilni Dečki izazovu Felixa i društvo na utrku skakanjem na pogo štapovima. Bez obzira na sve, nasilni dečki padnu sa štapova, a Felix i društvo pobijede.

10.ep - srijeda 1. veljače
Profesor izrađuje čudnog robota u svom laboratoriju. Poindexter i Beba Felix moraju spriječiti robota prije nego što uništi stadion za bejzbol. Profesor pokazuje snagu svog robota na Sunčevu energiju dok čarobna torba ne spasi cijelu situaciju. Profesor napravi robota od čokolade kako bi prevario Bebu Felixa i završi umočen u čokoladu. Profesor zatim napravi robota koji je klon Bebe Felixa koji je nestašan i uvali Bebu Felixa u nevolju.

11.ep - četvrtak 2. veljače
Stalno u potrazi za čarobnom torbom, Profesor čokoladnom tortom nagovori Bebu Felixa da dođe u njegov laboratorij. Beba Kitty misli da je Beba Felix lutka jer ga je Profesor smanjio. Beba Felix moli Profesora da ga poveća. Kada on to odbije, čarobna torba dolazi u pomoć. Beba Felix i Profesor raspravljaju o tome koju čokoladu treba pojesti dok se povećavaju i smanjuju.

12.ep - petak 3. veljače
Beba Felix želi biti bolji igrač bejzbola i zamišlja se kako radi druge stvari. Odluči da je bejzbol ipak za njega, ali i da će pokušati i druge stvari. Beba Felix odluči pokušati postati kuhar i ispeče tortu. Nasilni Dečki uzmu tortu i naprave nered.
Beba Felix ipak uporno nastavlja vježbati bejzbol. Zatim odlučuje okušati se u boksu, i drugim stvarima u kojima je dobar.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju