Avanture mladog mačića Felixa i njegovih malih prijatelja kojima je glavni zadatak dobro se zabaviti uz brojne nestašluke i smijeh!

3.ep. - ponedjeljak 23. siječnja
Profesor primijeti čarobnu torbu i odluči je uzeti uz pomoć Gospodara Cilindra. Potom profesor uhvati Bebu Felixa, ali ga spasi čarobna torba. Profesor se dočepa napokon torbe, ali Beba Felix učini to da se ona sama spasi od profesora. Profesor čokoladom nagovori Bebu Felixa da mu da čarobnu torbicu.

4.ep. - utorak 24. siječnja
Tražeći savršeno mjesto za kampiranje, Beba Felix i društvo nalete na opake buldoge. Mookie i Beba Felix natječu se u pecanju s buldozima. Beba Kitty izmisli priču kako je vidjela šumsku vilu ne bi li privukla pažnju na sebe, ali joj to ne uspije. Društvo pokušava uspavati Mimi. Beba Felix mora iskoristiti moć svoje čarobne torbe kako bi Mimi i Tatoo zaspali.

5.ep. - srijeda 25. siječnja
Čarobno ogledalo Bebe Felixa se razbije pa zbog toga ima noćne more. Veliki Felix će mu pomoći. Mimina posebna knjiga objašnjava kako se koristi čarobno ogledalo, ali nedostaje jedna stranica na kojoj su vrlo važni podaci. Društvo mora naći određeni kristal koji će ih vratiti kući i mora naučiti da izgled može biti varljiv.

6.ep. - četvrtak 26. siječnja
Ovaj put čarobno ogledalo pošalje društvo u pravu pustolovinu, odnosno u srednjovjekovnu zemlju dvoraca i brodova. Svi se sprijatelje s gusarima na gusarskom brodu. Na tajanstvenom otoku traže zakopano blago, ali upoznaju i grupu zlih gusara koji također žele blago. Društvo se vraća na otok ne bi li vratili svoje stvari, a pitanje je mogu li prevariti gusare.

7.ep. - petak 27. siječnja
Marsijanac po imenu Marty iznenadi sve prisutne posjetom Zemlji, ali oni shvate da je Marty nestašan. Beba Felix i prijatelji putuju u svemir i otkriju da nije baš jednostavno upravljati svemirskim brodom. Marty podcijeni Bebu Felixa i prijatelje, pa njegovi krivi proračuni dovedu do eksplozije i raspada svemirskog broda. Beba Felix i društvo moraju naći put natrag na Zemlju. Kada Marty shvati da se njegova zločestoća ne isplati, pomogne im na putu natrag.

 


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju