Avanture mladog mačića Felixa i njegovih malih prijatelja kojima je glavni zadatak dobro se zabaviti uz brojne nestašluke i smijeh!

23.ep - ponedjeljak 20. veljače
Svemirske bebe dolaze s planeta Slatkice i kada dođu na Zemlju bježeći od zlikovca Plaza, Felix im pomogne. Saznat ćemo čega sve ima na planetu Slatkica. Beba Felix rado bi je vidio. Beba Felix i Beba Kitty nikad nisu zamislili da bi stara kuća, za koju su mislili da je samo treba ponovno oličiti, zaista mogla biti ukleta. Esmeralda je problematična mala čarobnica. Ona bi mogla biti tako dobra kad bi htjela, ali ne želi. Društvo ima pune ruke posla ne bi li je vratili kući.

24.ep - utorak 21. veljače
Na redu je utrka do vrha brda Themtar. Društvo Bebe Felixa borit će se protiv Nasilnih Dečki za besplatan gazirani napitak. Beba Felix otkrije ogromnu prašumu na dnu brda Themtar. Doživi pustolovinu kao Indiana Jones, a nasilni dečki ga pokušavaju prevariti. Društvo se odluči igrati potrage za skrivenim predmetima na plaži. Nisu računali na to da će naći Crvenoga, izgubljenog dječaka. Obitelj dječaka Crvenog pozove Bebu Felixa i društvo na roštilj. Društvo im odluči uzvratiti uslugu svirkom svog benda. Svirajući na plaži upoznaju još više novih prijatelja.

25.ep - srijeda 22. veljače
Beba Felix je spretan mačić koji je uvijek raspoložena za igru i zabavu, a u tome će mu se uvijek rado pridružiti i njegovi brojni prijatelji. Ne postoji avantura koja je prevelika za malenog hrabrog mačića Felixa. Beba Kitty, Mimi, Skippy, Mookie i Tatto zajedno s Felixom upuštaju se u novu veliku avanturu.

26.ep - četvrtak 23. veljače
Mali prijatelji Beba Kitty, Mimi, Skippy, Mookie i Tatto zajedno s Felixom upuštaju se u još jednu veliku avanturu. Beba Felix je već pokazao kako je vrlo spretan mačić koji je uvijek raspoložen za igru i zabavu, a u tome će mu se uvijek rado pridružiti i njegovi brojni prijatelji. Ne postoji avantura koja je prevelika za malenog hrabrog mačića Felixa.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju