Avanture mladog mačića Felixa i njegovih malih prijatelja kojima je glavni zadatak dobro se zabaviti uz brojne nestašluke i smijeh!

21.ep - ponedjeljak 2. srpnja
I najbogatiji dječak na svijetu može biti tužan. Društvo nauči Reggija, najbogatijeg dječaka na svijetu da se novcem ne može kupiti prijateljstvo. Pomislili biste da je Reggie naučio da su najbolje stvari u životu besplatne. Nakon ove pustolovine sigurno će naučiti da je ta činjenica točna.

22.ep - utorak 3. srpnja
Felix i prijatelji upoznaju malog 'bigfoota' po imenu Pinky u šumi. Ne razumiju zašto stvorenje uzrokuje nevolje. Zatim im postaje jasno, Pinky ono što ovo društvo već ima. Prijatelje. Društvo napravi velike cipele za Pinkeyja tako da može biti pravi 'bigfoot', ali njegova obitelj ne prihvaća promjenu dok ih Pinky ne spasi iz živog pijeska.

23.ep - srijeda 4. srpnja
Svemirske bebe dolaze s planeta Slatkice i kada dođu na Zemlju bježeći od zlikovca Plaza, Felix im pomogne. Saznat ćemo čega sve ima na planetu Slatkica. Beba Felix rado bi je vidio. Beba Felix i Beba Kitty nikad nisu zamislili da bi stara kuća, za koju su mislili da je samo treba ponovno oličiti, zaista mogla biti ukleta. Esmeralda je problematična mala čarobnica.

24.ep - četvrtak 5. srpnja
Na redu je utrka do vrha brda Themtar. Društvo Bebe Felixa borit će se protiv Nasilnih Dečki za besplatan gazirani napitak. Beba Felix otkrije ogromnu prašumu na dnu brda Themtar. Doživi pustolovinu kao Indiana Jones, a nasilni dečki ga pokušavaju prevariti. Društvo se odluči igrati potrage za skrivenim predmetima na plaži.

25.ep - petak 6. srpnja
Beba Felix je spretan mačić koji je uvijek raspoložena za igru i zabavu, a u tome će mu se uvijek rado pridružiti i njegovi brojni prijatelji. Ne postoji avantura koja je prevelika za malenog hrabrog mačića Felixa. Beba Kitty, Mimi, Skippy, Mookie i Tatto zajedno s Felixom upuštaju se u novu veliku avanturu.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju