Avanture mladog mačića Felixa i njegovih malih prijatelja kojima je glavni zadatak dobro se zabaviti uz brojne nestašluke i smijeh!

16.ep - ponedjeljak 19. ožujka
Veliki Felix se pokuša sjetiti obećanja koje je dao Maci kad su bili mladi. Zatraži pomoć Bebe Felixa, koji to još nije obećao. Felix i Beba Felix saznaju da je obećanje bila torta Maci za rođendan, ali Nasilni Dečki sve uprskaju. Poindexter daruje Maci toliko darova da ona ne želi više. Beba Kitty kaže Bebi Felixu da je on jedini dar koji ona želi. Beba Felix sazna u zadnji tren što je obećao Bebi Kitty. Požuri do Felixa. Felix mora pogoditi optrčavanje. To je sve što Kitty želi za svoj rođendan.

17.ep - utorak 20. ožujka
Beba Felix i Beba Kitty nauče uživati u glazbi i pobijede na glazbenom natjecanju. Prva nagrada je nova gitara za Bebu Felixa i novi sintesajzer za Bebu Kitty. Sa svojim novim instrumentima, Beba Felix i Beba Kitty razvijaju svoju glazbenu nadarenost.

18.ep - srijeda 21. ožujka
Felix i prijatelji odlaze na izlet na branu Loover da vide kako funkcionira. Nisu očekivali da će naići na tako destruktivnog lika kao što je Earl, električna jegulja. Beba Felix spašava stvar pozivajući Earlovu suprugu u pomoć. Da vjetar može proizvoditi struju, Felix i prijatelji saznaju na težak način. Budući da je spasio sličice profesora Zippyja od Nasilnika, Beba Felix dobije na dar čarobni sapun od kojeg postaje nevidljiv. Beba Felix će se zapitati što bi sve mogao raditi da postane nevidljiv.

19.ep - četvrtak 22. ožujka
Posjet parku nije završio onako kako je društvo zamislilo. Čudni čovječuljak koji izrađuje životinje od balona jest nitko drugi nego Trol Tuggy. Nasilnici pokušavaju prestrašiti društvo ne bi li se maknuli sa starog mosta. Ne znaju da je most dom novom prijatelju društva, trolu Tuggyju. Tuggy spašava Felixa i prijatelje. Felix i prijatelji nisu mogli ni zamisliti da kompjutorski virus postane toliko osjetljiv da razvije osobnost. To se upravo dogodilo s Diggy Wiggyjem, kompjutorskim virusom. Društvo će pomoći Profesoru Ziggyju spasiti sve kompjutore na svijetu.

20.ep - petak 23. ožujka
Jednog dana dok su gledali Choco Chocosaura na televiziji, Felix i prijatelji odluče ispeći tortu. Kakav nered će samo napraviti. Beba Felix nauči na težak način da od previše torte i slatkiša možeš imati gadne noćne more. Mookie ne voli kada ostatak društva ne obraća pažnju na njega. Znači li to da mora izmisliti priču kako su ga oteli izvanzemaljci, tek je za vidjeti. Beba Felix će upoznati kapetana Nema i posadu šećući po plaži. No, pitanje je hoće li mu to netko povjerovati.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju