Avanture mladog mačića Felixa i njegovih malih prijatelja kojima je glavni zadatak dobro se zabaviti uz brojne nestašluke i smijeh!

18.ep - ponedjeljak 13. veljače
Felix i prijatelji odlaze na izlet na branu Loover da vide kako funkcionira. Nisu očekivali da će naići na tako destruktivnog lika kao što je Earl, električna jegulja. Beba Felix spašava stvar pozivajući Earlovu suprugu u pomoć. Da vjetar može proizvoditi struju, Felix i prijatelji saznaju na težak način. Budući da je spasio sličice profesora Zippyja od Nasilnika, Beba Felix dobije na dar čarobni sapun od kojeg postaje nevidljiv. Beba Felix će se zapitati što bi sve mogao raditi da postane nevidljiv.

19.ep - utorak 14. veljače
Posjet parku nije završio onako kako je društvo zamislilo. Čudni čovječuljak koji izrađuje životinje od balona jest nitko drugi nego Trol Tuggy. Nasilnici pokušavaju prestrašiti društvo ne bi li se maknuli sa starog mosta. Ne znaju da je most dom novom prijatelju društva, trolu Tuggyju. Tuggy spašava Felixa i prijatelje. Felix i prijatelji nisu mogli ni zamisliti da kompjutorski virus postane toliko osjetljiv da razvije osobnost.

20.ep - srijeda 15. veljače
Jednog dana dok su gledali Choco Chocosaura na televiziji, Felix i prijatelji odluče ispeći tortu. Kakav nered će samo napraviti. Beba Felix nauči na težak način da od previše torte i slatkiša možeš imati gadne noćne more. Mookie ne voli kada ostatak društva ne obraća pažnju na njega. Znači li to da mora izmisliti priču kako su ga oteli izvanzemaljci, tek je za vidjeti. Beba Felix će upoznati kapetana Nema i posadu šećući po plaži. No, pitanje je hoće li mu to netko povjerovati.

21.ep - četvrtak 16. veljače
I najbogatiji dječak na svijetu može biti tužan. Društvo nauči Reggija, najbogatijeg dječaka na svijetu da se novcem ne može kupiti prijateljstvo. Pomislili biste da je Reggie naučio da su najbolje stvari u životu besplatne. Nakon ove pustolovine sigurno će naučiti da je ta činjenica točna. Najbolje stvari u životu jesu besplatne. Pliskavica Kenny ima problema sa svojim stavom. Izgleda da je predugo u zatočeništvu. Beba Felix mu pomogne da izađe iz akvarija na jedan dan i posjeti obitelj.

22.ep - petak 17. veljače
Felix i prijatelji upoznaju malog 'bigfoota' po imenu Pinky u šumi. Ne razumiju zašto stvorenje uzrokuje nevolje. Zatim im postaje jasno, Pinky ono što ovo društvo već ima. Prijatelje. Društvo napravi velike cipele za Pinkeyja tako da može biti pravi 'bigfoot', ali njegova obitelj ne prihvaća promjenu dok ih Pinky ne spasi iz živog pijeska.

 

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju