Avanture mladog mačića Felixa i njegovih malih prijatelja kojima je glavni zadatak dobro se zabaviti uz brojne nestašluke i smijeh!

11.ep - ponedjeljak 12. ožujka
Stalno u potrazi za čarobnom torbom, Profesor čokoladnom tortom nagovori Bebu Felixa da dođe u njegov laboratorij. Beba Kitty misli da je Beba Felix lutka jer ga je Profesor smanjio. Beba Felix moli Profesora da ga poveća. Kada on to odbije, čarobna torba dolazi u pomoć. Beba Felix i Profesor raspravljaju o tome koju čokoladu treba pojesti dok se povećavaju i smanjuju.

12.ep - utorak 13. ožujka
Beba Felix želi biti bolji igrač bejzbola i zamišlja se kako radi druge stvari. Odluči da je bejzbol ipak za njega, ali i da će pokušati i druge stvari. Beba Felix odluči pokušati postati kuhar i ispeče tortu. Nasilni Dečki uzmu tortu i naprave nered. Beba Felix ipak uporno nastavlja vježbati bejzbol. Zatim odlučuje okušati se u boksu, i drugim stvarima u kojima je dobar.

13.ep - srijeda 14. ožujka
Vrijeme je da Felix pritekne upomoć Bebi Felixu, pa otputuje u prošlost kako bi mlađem sebi pomogao da nađe inspiraciju za optrčavanje. Beba Felix stvara super stvari sa svojom čarobnom torbom, ali ga Felix stalno mora podsjećati da čarobnu torbu treba čuvati kao tajnu. Profesor ukrade čarobnu torbu, ali ga onda Beba Felix mora spasiti. Na kampiranju buldozi se na ružan način poigraju s Bebom Felixom i njegovim prijateljima.

14.ep - četvrtak 15. ožujka
Felix i prijatelji otputuju u prošlost kroz čarobno ogledalo, natrag u vrijeme dinosaurusa. Uslijedit će prava pustolovina na nemirnom moru. Izbijaju veliki problemi na pučini, a uzrok nekih od njih su gusari. Pitanje je hoće li ih prijatelj kit uspjeti spasiti. Marty pokaže svoje pravo lice kada pokuša posvađati Bebu Felixa i njegove prijatelje. Esmeraldina metla ne funkcionira onako kako bi ona htjela. Shvati da je čarobna torba Bebe Felixa snažnija, pa zatraži njegovu pomoć.

15.ep - petak 16. ožujka
Felix i prijatelji se utrkuju balonima s Nasilnim Dečkima. Profesor ukrade čarobnu torbu, ali nakon borbe između Bebe Felixa i robota, Felix dobije torbu natrag. Nasilni Dečki se prestraše misleći da lutka Bebe Felixa razgovara s njima. Beba Felix koristi moć čarobne torbe da bi postao zvijezda i tako ostavio dojam na Bebu Kitty, ali ubrzo će shvatiti kako je bolje biti onakav kakav jesi.