Avanture mladog mačića Felixa i njegovih malih prijatelja kojima je glavni zadatak dobro se zabaviti uz brojne nestašluke i smijeh!

6.ep - ponedjeljak 11. lipnja
Ovaj put čarobno ogledalo pošalje društvo u pravu pustolovinu, odnosno u srednjovjekovnu zemlju dvoraca i brodova. Svi se sprijatelje s gusarima na gusarskom brodu. Na tajanstvenom otoku traže zakopano blago, ali upoznaju i grupu zlih gusara koji također žele blago. Društvo se vraća na otok ne bi li vratili svoje stvari, a pitanje je mogu li prevariti gusare.

7.ep - utorak 12. lipnja
Marsijanac po imenu Marty iznenadi sve prisutne posjetom Zemlji, ali oni shvate da je Marty nestašan. Beba Felix i prijatelji putuju u svemir i otkriju da nije baš jednostavno upravljati svemirskim brodom. Marty podcijeni Bebu Felixa i prijatelje, pa njegovi krivi proračuni dovedu do eksplozije i raspada svemirskog broda. Beba Felix i društvo moraju naći put natrag na Zemlju.

8.ep - srijeda 13. lipnja
Čarobnica Esmeralda izazove Bebu Felixa i njegovu čarobnu torbu da vidi čija je čarolija jača. Upravo kada je društvo pomislilo kako se riješilo Esmeralde, ona se vrati nestašnija nego prije. Esmeralda je tužna zbog svoje nedovoljne čarolije, ali joj Beba Feix i prijatelji pomognu vratiti samopouzdanje. Esmeralda se oduži Bebi Felixu i društvu tako da ih čuva od Nasilnih Dečki.

9.ep - četvrtak 14. lipnja
Velika je utrka brodova na otoku pustolovina i nasilni dečki pokušaju preplašiti društvo pretvarajući se da su opasan morski pas. Kit prijatelj Bebe Felixa spasi cijelu stvar. Nasilni Dečki izazovu Felixa i društvo na utrku skakanjem na pogo štapovima. Bez obzira na sve, nasilni dečki padnu sa štapova, a Felix i društvo pobijede.

10.ep - petak 15. lipnja
Profesor izrađuje čudnog robota u svom laboratoriju. Poindexter i Beba Felix moraju spriječiti robota prije nego što uništi stadion za bejzbol. Profesor pokazuje snagu svog robota na Sunčevu energiju dok čarobna torba ne spasi cijelu situaciju. Profesor napravi robota od čokolade kako bi prevario Bebu Felixa i završi umočen u čokoladu. Profesor zatim napravi robota koji je klon Bebe Felixa koji je nestašan i uvali Bebu Felixa u nevolju.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju