Nakon što Tsubasa i Yu pobijede Walesa i Sophie, slijedi završna bitka između Gingke i Juliana Konzerna. Gingka i ostali putuju brodom u Brazil. Tim Garcia gleda bitku između tima Gan Gan Galaxy i tima Excalibur.

2.sez, 3.ep, subota 30. ožujka

Nakon što Tsubasa i Yu pobijede Walesa i Sophie, slijedi završna bitka između Gingke i Juliana Konzerna. Tijekom posljednjeg okršaja s Ryugom, Gingka je naučio nove strategije budući da Gravity Destroyer može biti lijevi rotirajući ´bey´. Gingka je dobro počeo, ali Destroyerov zvrk najjači je na svijetu. Julian upotrijebi Eyes of Medusa da ugura Galaxy Pegaz u tlo što će rezultirati stanjem mirovanja, ali Gingka neće odustati. Upotrijebivši lagani, gumeni, ravni vrh i zvrk koji ide u drugome smjeru, uspijeva povećati njegovu brzinu i prkositi gravitaciji te tako zadati snažan udarac Destroyeru. Gingka pokuša Star Booster Attack, no Destroyer uzvrati Black Excaliburom.

2.sez, 4.ep, nedjelja 31. ožujka

Gingka i ostali putuju brodom u Brazil. Tim Garcia gleda bitku između tima Gan Gan Galaxy i tima Excalibur. Stignu u Brazil te odlaze na stadion gdje će se boriti. Stiže i Kenta da ih bodri te izvještava tim Garciju. Gledaju završnicu B-bloka između tima Garcia i tima Star Breaker. Primjećuju da oba tima ne koriste svoju punu snagu. Yu sam odlazi po informacije jer ga nitko ne želi saslušati te upoznaje dječaka Enza koji će mu dati informacije o timu Garciji ako ga pobijedi u borbi. Masamune otkrije da je njegov prijatelj Zeo u timu Star Breaker dok gleda bitku. Yu otkriva da mu je tim Garcia pripremio zasjedu. Na putu je da pobijedi, ali u bitku ulazi Argo te uništi Flame Libru. Gingka i ostali trče do mjesta eksplozije te nalaze Yua kako leži ozlijeđen.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju