Priča o robotu koji je u misiji širenja pravednosti između ljudi i robota u svijetu. Ne propustite crtanu seriju 'Astro Boy' na Novoj TV!

25.ep- Ponedjeljak
Podzemni grad prijeti okolišu koji uzvraća udarac – korijenje stabala napada grad i stanovnike. Astro mora vratiti osjetljivu ravnotežu prirode da spasi ljude.

26.ep - Utorak
Nakon prijetnje uređajem koji otvara crvotočinu na jednome dirižablu, vlasti okrive Astra te ga uhite. Tajanstveni robot Plavi vitez spašava ga iz zatvora te zajedno pokušavaju spasiti dirižabl i dokazati Astrovu nevinost.

27.ep - Srijeda
Astro udružuje snage s Yukovim ujakom Wallyjem da riješi niz zbunjujućih provala koje izvodi zmajoliki robot.

28.ep - Četvrtak
Nakon što pokušaj krađe računalnoga programa propadne, skupina robota zatočena je na energetskoj postaji u Zemljinoj orbiti. Pokrenut je niz samouništenja. Astro i Plavi vitez pokušat će spasiti robote. Pritom otkrivaju mračnu tajnu koja dovodi do sukoba s korumpiranim ljudima koji su uzrokovali destabilizaciju postaje.

29.ep - Petak
Zoran zavidi bratu na statusu superheroja. Pridružuje se ekipi detektiva Wallyja Kisagarija da im pomogne riješiti čudan slučaj pticolikoga fantoma koji se pojavljuje u gradu.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju