Sanja Doležal priprema savršeni kolač od čokolade od samo nekoliko sastojaka: čokolade za kuhanje, maslaca, jaja, šećera i brašna koji je pečen za 13 minuta!

Otopiti čokoladu za kuhanje i margarin za kreme od slatkog vrhnja.

Umutiti jaja sa šećerom i vanili šećerom. Umućenim jajaima polagano dodavati rastopljenu čokoladu. I na kraju brašno.



Ako nemate kapule, „lava cake“ možete ispeći u šalicama koje ste stavili u tepsiju. Šalice namastiti margarinom i umjesto brašna posipati ih kakaom kako bi ih poslije lakše izvadili.

Peći 13 minuta na 200° C kako bi iznutra ostali tekući.



Sastojci za ovaj čokoladni užitak su:

Za potpuni užitak „Lava cake“ poslužite sa sladoledom od vanilije. Dobar tek!

 

Cijeli postupak pripreme lava cakea:

 


 

Propuštene epizode pogledajte na novatv.hr

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju