Harry je u zadnji čas uvučena u slučaj u kojem zastupa virtualnu nasilnicu. Udružuje se s Olliejem, koji brani djevojku u školi poznatu po svom zajedljivom blogu, "pticu rugalicu", koja je okrutno otkrila da joj je suučenica lezbijka, zbog čega se ona ubila.

2.sez., 4.ep - 4. listopada

Harry je u zadnji čas uvučena u slučaj u kojem zastupa virtualnu nasilnicu. Udružuje se s Olliejem, koji brani djevojku u školi poznatu po svom zajedljivom blogu, "pticu rugalicu", koja je okrutno otkrila da joj je suučenica lezbijka, zbog čega se ona ubila. Tužiteljica Kim Mendelsohn (stalna gostujuća zvijezda CAMRYN MANHEIM) tjera Harry i Ollieja na obranu, optužujući virtualnu nasilnicu za ubojstvo iz nehaja. Adam tuži Tommyja jer je, umjesto plaće, prihvatio policu životnog osiguranja od preminulog bolesnika od raka. Istodobno, Jenna (zvijezda serije BRITTANY SNOW) važe zamamnu ponudu zbog koje bi mogla otići iz Harrietina odvjetničkog društva i trgovine finim cipelama.

4.sez., 5.ep - 5. listopada

Harry zastupa Richarda Crossa (gostujuća zvijezda JASON ALEXANDER), nedavno otpuštenog profesora biologije koji tvrdi da je otpušten jer je oborio učenika koji nije htio prihvatiti darvinizam. Harry se sučeljava s čovjekom koji je tražio Crossovu smjenu, pastorom Darcyjem (gostujuća zvijezda DAVID DEAN BOTTRELL), zanesenim svećenikom s jakim vezama u Nastavnom odboru. Istodobno, Oliver pomaže bivšoj ljubavi optuženoj za prijevaru, Tammy Benoit (gostujuća zvijezda MARLEY SHELTON), koja je primila izdašne poklone od petero starijih muškaraca, s kojima je istodobno bila u vezi. Ollie nevoljko udružuje snage s Adamom da bi je zastupao, ali postoji velik problem: svi su muškarci upoznali Tammy preko stranice za spojeve koju ona sama vodi.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju