Harry i njezin tim trude se preokrenuti situaciju u parnici protiv Erica Sandersa. Optužbe protiv Harry su odbačene, ali tužiteljica Roseanna Remmick nastavlja napad naredivši policiji da gnjavi Harry i podmetne dokaze protiv Erica.

2.sez., 2.ep. - 27. rujna

Harry i njezin tim trude se preokrenuti situaciju u parnici protiv Erica Sandersa. Optužbe protiv Harry su odbačene, ali tužiteljica Roseanna Remmick nastavlja napad naredivši policiji da gnjavi Harry i podmetne dokaze protiv Erica. Cassie ispituje nedavno otpuštenu spremačicu, od ranije znanu zbog nasilja, a Oliver istražuje dojavu o dostavljaču koji bi mogao nešto znati o žrtvinu ljubavnom životu. Kako pritisak medija raste, Harry angažira Tommyja Jeffersona da se pozabavi medijima.

2.sez., 3.ep - 28. rujna

Kako parnica godine službeno počinje, Harry treba pomoć od svih. Adam priprema Ericovu kćer (gostujuća zvijezda DAISY BETTS) za početno svjedočenje, a Harry je zabrinuta zbog Cassiena predstojećeg unakrsnog ispitivanja ključnog državnog svjedoka. Istodobno, Ollie se sukobljava s Harry oko toga što je najbolje za klijenta, dok se tužiteljica Roseanna Remmick svojski trudi iznuditi osuđujuću presudu.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju