Harry mora razriješiti sukob između Olivera i Cassie u slučaju sedamnaestogodišnjeg šizofreničara koji je ubio trojicu kolega na fakultetskom kampusu.

2.sez., 8.ep - 18. listopada

Harry mora razriješiti sukob između Olivera i Cassie u slučaju sedamnaestogodišnjeg šizofreničara koji je ubio trojicu kolega na fakultetskom kampusu. Istodobno, Tommy zastupa vlasnika "Zelene mrtvačnice" za ekološki ukop i tržnice organskih plodova. Nažalost, dva se obrta prožimaju time što se povrće gnoji raspadajućim truplima. Chunhua (gostujuća zvijezda IRENE KENG) se vraća tražiti pomoć od Adama, nakon što je obiteljsku kemijsku čistionicu preuzela država radi razvoja tog kvarta.

2.sez., 9.ep - 19. listopada

Harry i Adam zastupaju Johna i Susan Duggin (gostujuće zvijezde CLARE CAREY i JEFFREY CORBETT), čiji je sin umro nakon udarca dok je igrao američki nogomet za svoj školski tim. U sklopu slučaja, Harry ispituje opasnosti u američkom nogometu koje ugrožavaju mlade sportaše, posebno potrese mozga. Istodobno, Tommy zastupa Elaine Lister (gostujuća zvijezda ALISON MARTIN), samohranu majku kojoj je bilo preostalo jedino opljačkati banku kako bi podmirila račune. Uz Cassienu pomoć, stavljaju državu na kušnju rijetko korištenom obranom.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju