Harry i Adam brane bivšeg tužitelja Josha "Paka" Peytona (gostujuća zvijezda PAUL McCRANE), optuženog za pomaganje i poticanje na otmicu.

2.sez., 6.ep - 11. listopada

Harry i Adam brane bivšeg tužitelja Josha "Paka" Peytona (gostujuća zvijezda PAUL McCRANE), optuženog za pomaganje i poticanje na otmicu. Peyton je uspio dogovoriti povratak otete djevojčice, ali učinio je to iza leđa FBI-u. Slučaj Harry donosi žestok uzvratni meč s tužiteljicom Roseannom Remmick, žednom osvete i s čvrstom nakanom da pobijedi Harry i strpa Paka u zatvor. Tommy uvlači Cassie u slučaj etički upitne rastave njegovih najstarijih klijenata. Gloria Gold (gostujuća zvijezda KATHERINE HELMOND) želi se rastati od supruga Abea (gostujuća zvijezda FYVUSH FINKEL), nekadašnjeg komičara s uznapredovalim stadijem Alzheimerove bolesti. Kako mu ne mogu priuštiti njegu, rastavom bi mu materijalni status oslabio pa bi mu osiguranje pokrilo troškove njege.

2.sez., 7.ep - 12. listopada

Gradić Langford u Ohiju zagorča Harry odmor zapljenom njezina Mercedes Benza zbog kršenja tamošnjeg zakona o kupnji američke robe, prema kojem se unutar grada ne smije posjedovati, voziti ili parkirati vozilo strane proizvodnje. Harry i Oliver osporavaju gradski zakon. Nadmeće se s mladim, priprostim odvjetnikom Connorom Bertramom (gostujuća zvijezda JORDAN WALL), i aparaturom koja stoji iza zakona, gradonačelnikom Langforda Franklinom Chickoryjem (gostujuća zvijezda GEORGE WENDT). Istodobno, Adam zastupa Chenove, kinesku obitelj čija je kći oteta zbog politike jednog djeteta u Kini, nakon čega su je udomili američki roditelji. Adam angažira Cassie kako bi pomogli Chenovima da joj opet postanu skrbnici. Tjeraju sud da bira između zakona i onoga što je najbolje za dijete.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju