Harry, Cassie i Adam zastupaju 21-godišnjaka koji umire od zatajenja bubrega, a kupio je bubreg od dobrovoljnog donatora/prodavača.

2sez., 12.ep - 1. studenog

Harry, Cassie i Adam zastupaju 21-godišnjaka koji umire od zatajenja bubrega, a kupio je bubreg od dobrovoljnog donatora/prodavača. Istodobno, Tommy i Oliver brane blizanke uhićene nakon što je čovjek, za kojeg su obje bile udane, ubijen. Tužiteljica Roseanna Remmick (gostujuća zvijezda JEAN SMART) uvjerena je da je odgovorna jedna od njih, pa Tommy i Oliver moraju balansirati između istine i pravde, u nadi da će ih izbaviti zatvora.

2sez., 13.ep - 2. studenog

Harry i Adam podnose tužbu u ime Earla Connollyja (gostujuća zvijezda BRENT JENNINGS), koji tvrdi da su mu cigarete ubile ženu. Suprotstavljeni odvjetnik, koji zastupa kompaniju Big Tobacco, je Sam Berman (gostujuća zvijezda CHRISTIAN CLEMENSON) iz Harryna bivšeg društva, upravo onaj koji ju je otpustio. Tijekom parnice, Adam preispituje Harryne motive: goni li je dobrobit klijenta ili osveta? Istodobno, Cassie zastupa Chloe Higgins (gostujuća zvijezda EMILY MAYA MILLS), ženu koju ugrožava naizgled pristojan bivši muž. Chloe tvrdi da joj je muž potajice prijetio prilikom posjeta kćeri. Bez opipljivih dokaza o opasnosti, Cassie vodi tešku bitku kako bi dobila zabranu pristupa. Situacija će se i dodatno zapaliti. Tommy traži Oliverovu pomoć oko svoje djevojke Amande Ross (gostujuća zvijezda MELINDA McGRAW), koja ga tuži zbog iznude seksa.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju