Tema prvog izazova Kutije iznenađenja ovoga petka bit će Mediteran. Kandidati će imati zadatak napraviti jelo koje će reprezentirati zemlju čiju će zastavu naći ispod kutije na svojoj radnoj površini.

Tema prvog izazova Kutije iznenađenja ovoga petka bit će Mediteran. Kandidati će imati zadatak napraviti jelo koje će reprezentirati zemlju čiju će zastavu naći ispod kutije na svojoj radnoj površini.
Unatoč činjenici što je u prvim epizodama Elena često bila kritizirana od strane žirija, u prethodne dvije epizode odnijela je pobjedu, a Dino nije stao na pohvalama već joj je poručio kako od sada ide u svaki stres test, trebalo ili ne. „Pobijedila sam dvije kutije iznenađenja, nadam se da ću danas nastaviti niz!“ kazala je Elena, a hoće li nastavit niz, vidjet ćemo već ovoga petka.



Izazovi postaju sve zahtjevniji, a sve više rastu i očekivanja žirija. „Ljestvica se konstantno diže. Ako želite ostvariti neki uspjeh jednostavno morate skakati više.“ poručio je Dino kandidatima na što je Mišel prokomentirala: „Očito ću se morati baciti na glavu pa kud puklo da puklo!
Iva je svjesna da će se morati truditi još više te dodaje: „Dovoljan je mali kiks da odemo van!“

Zanimljiv trenutak bit će na kušanju kada će Robert servirati jelo u duhu grčke gastronomije. Dok je Robertu koštica od masline uspjela promaknuti, stručnom Dinu Galvagnu ili kako ga je Igor nazvao 'detektorom za kosti', to nije uspjelo te je Dino uz smijeh poručio Robertu: „Nekako napreduješ u pokušajima atentata!“ Robert se također našalio na svoj račun te dodao: „Ako ikad otvorim restoran, morat ću imati osiguranje za goste!

Zvjezdana je kao i Robert dobila Grčku kao zemlju čije jelo treba predstaviti žiriju. Iako će Zvjezdanino jelo biti dosta ukusno žiriju, Dino će joj uputiti konstruktivnu kritiku da izbjegava mentu kada se upusti u grčku gastronomsku avanturu, ali i podijeliti zanimljivu anegdotu. „S mentom i grčkom kuhinjom budi oprezna. Ja sam jednom prilikom kuhao za klijenta čija je žena Grkinja i krenuo sam stavljati mentu i umalo izazvao međunarodni incident. Kažu da Turci koriste mentu u takvom umaku, a s njima se ne vole!“ - ispričao je Dino svoja iskustva.



Test osjetila je najteži izazov ovdje jer stvarno moraš znati, moraš prepoznati.“ komentirala je Mišel drugi izazov s kojim će se kandidati susresti, a zadatak će biti prepoznati i zapisati deset vrsta tjestenina.Sad ne znam da li bi se veselio ili plakao!“ kazao je Robert ususret izazovu dok je Martina zaključila: „Test osjetila mi općenito ne ide. Znam samo kuhati!“

Tko se najbolje snašao u mediteranskoj kuhinji, tko ne zna nabrojati sve vrste tjestenina, saznat ćemo ovog petka u novom izdanju uzbudljivog MasterChefa od 21 sat na Novoj TV!
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju