Tko će ispasti iz showa saznat ćemo ove nedjelje u 21.55 sati na Novoj TV!

Da je jako teško impresionirati stručni žiri MasterChefa i što su sve natjecatelji u stanju izvesti kako bi se pokazali u što boljem svjetlu, vidjet ćemo u nedjeljnoj epizodi MasterChefa. I ove nas nedjelje očekuju nas brojna uzbuđenja u najpoznatijoj tv kuhinji, dok će za jednog kandidata četvrta epizoda MasterChefa značiti i kraj kulinarske pustolovine.

U MasterChef kuhinji kandidate će dočekati žiri i voditelj sa zadatkom da unutar dvije minute izaberu sedam namirnica s kojima će kuhati uključujući i glavnu namirnicu koju će odabrati pobjednik iz izazova iz prethodne emisije. „Što imaš komplicirati? To je to, samo sedam namirnica!“ komentirao je Ratko prije nego je krenuo u odabir namirnica. Da unutar dvije minute nije lako odabrati namirnice te smisliti jelo, slikovito je opisala Mišel: „Imam dvije minute, idem u dućan, a u glavi mi je još uvijek prazno“. Vidjet ćemo kakva će pomutnja među kandidatima nastati u dućanu, kao i kome će odabir glavne namirnice zasladiti, a kome zagorčati dan.

Vrhunac prezentacije jela TOP 16 natjecatelja ispred profesionalnog žirija showa dogodit će se u trenutku kada se ispred Dina nađe jelo natjecateljice Ive. „Prezadovoljna sam svojim jelom, prezentacija, okusi.. Očekujem dosta dobre komentare“ , ponosno je Iva komentirala svoje jelo.
No, kako će zahtjevni Dino reagirati kada vidi da je Ivina ideja jela vrlo slična jelu koje i on inače radi, te da li će biti na razini njegovog očekivanja, tek ćemo vidjeti. Jedno je sigurno – napetost između Dina i Ive moći će se rezati nožem. Naime, Iva će uporno pokušavati objasniti Dini kako ideja o ovom jelu dolazi isključivo iz njezine glave i da to jelo nikada u životu prije nije vidjela. Je li Iva ideju doista ''posudila'', kako će na to reagirati Dino, i hoće li Iva moći opravdati svoje jelo, vidjet ćemo u uzbudljivoj epizodi ove nedjelje.

„Nije bitno samo proći, bitno je istaknuti se, napredovati, a ne ići unazad“, odlučno je najavio Robert svoju borbu za ostanak nad štednjakom najpoznatije kuhinje u kojoj se najbolje nagrađuje, a najlošije izbacuje. Tko će biti najbolji moći će odahnuti, no četvero natjecatelja bit će proglašeni najlošijim u Testu kreativnosti te će se morati uhvatiti za posljednju slamku spasa u Strest testu.

Uskoro će prvi kandidat napustiti MasterChef kuhinju, no prije toga slijede prvi izazovi za TOP 16 natjecatelja.

Tko će ispasti iz showa saznat ćemo ove nedjelje u 21.55 sati na Novoj TV!

 



Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju