Show u kojem će osoba iz javnog života pokazati svoje pjevačko, plesačko i imitatorsko umijeće te koji će nas uvesti u glazbeni vremeplov u kojem ćemo se dotaknuti najsvjetlijih glazbenih trenutaka otvorit će članovi žirija Goran Navojec, Sandra Bagarić i Tomo in der Mühlen.

Show u kojem će osoba iz javnog života pokazati svoje pjevačko, plesačko i imitatorsko umijeće te koji će nas uvesti u glazbeni vremeplov u kojem ćemo se dotaknuti najsvjetlijih glazbenih trenutaka otvorit će članovi žirija Goran Navojec, Sandra Bagarić i Tomo in der Mühlen. Žiri će se u prvoj epizodi showa transformirati u glazbene ikone i tako nas uvesti u show u kojem ćemo gledati nevjerojatne transformacije osmero natjecatelja showa: Marija Petrekovića, Vande Winter, Renate Končić Mineje, Ronalda Brausa, Andreje Andrassy, Jasne Palić Picukarić, Giuliana i Baby Dooksa.

Bit ću okrutan, došao sam izliječiti svoje komplekse, osobito prema kolegama iz dramske sekcije, bit ću neumolijv. Milosti ne tražim, niti bih im dao.“ – izjavio je član žirija Goran Navojec. Što će njemu, kao i ostalim članovima žirija biti presudno pri ocjenjivanju – glumačke, imitatorske sposobnosti, koreografija ili pjevački talent, te tko će od natjecatelja najbolje objediniti sve navedeno i zaraditi maksimalni broj bodova u prvoj emisiji, saznat ćemo uskoro u zabavnom showu ''Tvoje lice zvuči poznato'' na Novoj TV.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju