Finalna emisija show-a Tvoje lice zvuči poznato, pregršt božićnih filmova i megahitova, Kud puklo da puklo, Lud, zbunjen, normalan, blagdanska emisija Pun P'jat, koncert Želim život, Sučeljavanje predsjedničkih kandidata, uzbudljiva borba Cro Cop-a i još mnogo toga očekuje vas na programu Nove TV i Doma TV-a kako bi vaši blagdani bili potpuni, čarobni…

Finalna emisija show-a Tvoje lice zvuči poznato, pregršt božićnih filmova i megahitova, Kud puklo da puklo, Lud, zbunjen, normalan, blagdanska emisija Pun P'jat, koncert Želim život, Sučeljavanje predsjedničkih kandidata, uzbudljiva borba Cro Cop-a i još mnogo toga očekuje vas na programu Nove TV i Doma TV-a kako bi vaši blagdani bili potpuni, čarobni…

Nova TV grupa i ove je godine pripremila program koji će upotpuniti blagdansko ozračje u vašim domovima. Božićni filmovi, omiljene serije, najgledanija magazinska emisija inMagazin samo su dio programskog sadržaja koji će vam iz dana u dan, u slavljeničkom duhu, praviti društvo putem malih ekrana.

Koncert 'Želim život'

Nova TV tradicionalno i ove godine prenosi uživo humanitarni koncert 'Želim život' koji organizira sa Zakladom Ana Rukavina. Koncert će se emitirati 19. prosinca i osim što će zabaviti sve gledatelje odličnim glazbenim izvedbama i ostalim sadržajima, koncert je praćen brojnim akcijama uzimanja krvnih uzoraka i upisa građana u Registar dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica te prikupljanju financijskih sredstava za oboljele od hematoloških bolesti.

Veliko finale showa ''Tvoje lice zvuči poznato''

U nedjelju 21. prosinca gledatelji imaju priliku uživati u velikom finalu najgledanijeg zabavnog showa te saznati tko je svojim transformacijama najviše oduševio i osvojio najviše bodova kroz proteklih 12 epizoda.
U finalnoj epizodi showa vidjet ćemo okršaj četvero najbolje plasiranih, a ostala zabavna četvorka također će nas počastiti svojim revijalnim nastupima. Voditelji Rene Bitorajac i Igor Mešin također će imati svoju točku, a zabavi posljednje epizode showa zasigurno će pridonijeti i gostujući član žirija. Tko je pobjednik showa Tvoje lice zvuči poznato i kome će se dodijeliti glavna nagrada, saznat ćemo u blagdanskoj atmosferi zabavnog showa koji će još jednom sve gledatelje počastiti zahtjevnim, i prije svega zabavnim vokalnim, vizualnim, pjevačkim i plesačkim transformacijama.

Sučeljavanje predsjedničkih kandidata

Ove godine blagdani su obilježeni i izborima za Predsjednika RH. 22. prosinca gledatelji će na programu Nove TV pratiti Sučeljavanje predsjedničkih kandidata.

Blagdanski Pun p'jat

U završnoj emisiji Punog p'jata Luka nas na samom početku uvodi iza kulisa studija i kulinarskog seta te time najavljuje kako će blagdanska emisija biti sve samo ne kao dosadašnje emisije 'Punog p'jata'. Pa će tako u njoj pripremiti dva 'Puna p'jata', losos u kupusu - jelo u kojem je uživao i francuski predsjednik te patku u umaku od šljiva. U štihu božićnih slastica, Luka će pripremiti tortu od datulja. Kroz video isječke prisjetit ćemo se svih veselih momenata dosadašnjih emisija, a šlagvort svega će biti poseban gost, neokrunjeni kralj zabave - Mario Petreković. Je li jedenje s rukama pristojno ili ne, kojih je pet pravila obaveznog ponašanja za stolom te kakve zanimljive poklone je Luki donio doktor bon tona Mario, doznat ćemo u blagdanskoj emisiji.

Božićni i Novogodišnji filmovi na Novoj TV i Doma TV-u

Kroz nezaobilazne avanture Djeda božićnjaka, njegovih pomoćnika vilenjaka pa sve do najljepše ispričanih priča inspiriranih božićnim duhom, Nova TV je pripremila specijalan blagdanski program za cijelu obitelj. Brojne TV premijere prikovat će gledatelje za male ekrane: uspješnica 'Putovanje u središte zemlje 2: Tajanstveni otok', megahit Sherlock Holmes: Igra sjena, zatim Termin (Due Date) te Ghost Rider 2: Duh osvete. Staru ćemo godinu ispratiti uz premijeru filma 'Sretna Nova godina' koji je poharao kino blagajne diljem svijeta. Na programu Doma TV-a također će se naći mnogi filmovi božićne tematike. Tako će gledatelji ovih blagdana na najgledanijem specijaliziranom kanalu uživati u pregršt filmskih uspješnica: 'Božićna lekcija', 'Božić u opasnosti', 'Božićna zbrka 2', 'Jack Frost' ,'Ništa bez praznika', 'Štrajk na Božić' i mnogi drugi. Novogodišnju noć čekaju nas bezvremenski hitovi 'Ben Hur' i 'Zameo ih vjetar'.

Cro Cop
Zadnji dan 2014. godine obilježit će i uzbudljivo sportsko događanje: nova borba našeg Cro Cop-a.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju