Više doznajte u ovotjednoj emisiji!

Propuštene emisije gledaj besplatno na  NOVATV

On je Josip Čolić, mladi ljubitelj glazbe, ali i sportaš. Dok ostaje pitanje hoće li, kao neki naši bivši sportaši napustiti sportski teren i zakoračiti na glazbenu pozornicu, jedno je sigurno: njegovo nedavno pojavljivanje u emisiji "Tko to tamo pjeva" nije prošlo nezamijećeno. Svojim nastupom je osvojio srca mnogih, stoga je gost ovotjednog "Zdravlja na kvadrat".

 

Postoje četiri stupnja diskus hernije: protruzija, prolaps, ekstruzija i sekvestracija. U novoj epizodi Zdravlja na kvadrat tema je ekstruzija diska, a sve detalje o bolesti ispričat će iskusni liječnik Ante Subašić.

Menstruacija je prirodni proces koji je neizostavan dio života svake žene. Razumijevanje menstruacije i ovulacije ključno je ne samo za žene, već i za muškarce, stoga je ova tema jedna od reportaža ovotjednog izdanja emisije.

Koji su na najčešći problemi zbog neodržavanja zubi, odnosno njihove neadekvatne higijene te koliko to može štetiti cjelokupnom zdravlju? U novoj epizodi Zdravlja na kvadrat sugovornica je stomatologinja Hela Puljić!

U novoj epizodi jedna od tema je i estetska kirurgija. Trendovi se mijenjaju iz godine u godinu, a, prema riječima liječnice Željke Roje, marketing diktira puno toga.

Što je in, a što out u estetskoj kirurgiji, pogledajte u ovotjednom Zdravlju na kvadrat!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju