Više doznajte u ovotjednoj emisiji!

Propuštene emisije gledaj besplatno na  NOVATV

Od djelatnika na osiguranju u diskotekama, tjelohranitelja, preko modela pa sve do uloge glumca. Put je to koji je prošao Mijo Kevo koji je osvojio domaću publiku kao policajac Zdenko u našoj seriji "Na granici", a sada ga gledamo i u popularnoj seriji „Kumovi”! U ovotjednom Zdravlju na kvadrat, osim sportskih i zdravstvenih tema, otkrit će i neke dosad neispričane detalje svog života.

Za upalu uha, virusi i bakterije glavni su krivci. Koji su njezini simptomi, koliko treba mirovati te kako se upala uha liječi? Odgovore u novoj epizodi ima liječnica Lana Kovač Bilić.

Artroskopija se koristi za dijagnosticiranje i liječenje širokog spektra problema s koljenom i drugih zglobova. Kako se radi, je li bolna i kakvi su rezultati nakon zahvata artroskopom? Odgovore potražite u ovotjednom Zdravlju na kvadrat.

Iako je Uskrs iza nas, mnogi se još uvijek žale kako su pretjerali u jelu i piću. Posljedice su tu, a nagomilanog viška kilograma teško je riješiti se preko noći. Kako si pomoći, bez rigoroznih dijeta koje uzrokuju mučnine, doznajte u novoj epizodi Zdravlja na kvadrat!

Sunčane naočale često gledamo kroz prizmu dizajna i estetike, a pritom zaboravljamo njihovu primarnu funkciju - zaštitu očiju od UV zračenja. Ono je dokazano štetno za naše oči i zato je potrebno paziti što na oči stavljamo. Više o kvaliteti sunčanih naočala pogledajte u ovotjednom Zdravlju na kvadrat!

U zadnjih dvadesetak godina zabilježeno je samo nekoliko smrtnih slučajeva od ugriza zmije u Hrvatskoj. No opreza nikad dosta i zato ovoga tjedna, u emisiji Zdravlje na kvadrat, pogledajte prilog posvećen zmijama.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju