Vrijeme je za kviz!

Pogledaj propušteno na  NOVATV

Jutro nakon šokantnog obrata na plemenskom vijeću, i plavi i crveni tim još uvijek pokušavaju prihvatiti to da su nenadano izgubili svaki po jednu voljenu članicu svoga tima. „Martina nije bila spremna da će se njezin odlazak dogoditi tako brzo, tako naglo“, kazat će Nancy. „Meni će najviše faliti to što je otišla tako divna osoba“, osvrnut će se Luka koji će izraziti želju da s Martinom ostane u kontaktu i nakon povratka kući.

No, kako se sunce penje na horizontu novog dana, tako započinje i nova faza igre. Svi natjecatelji koji su još u igri, u trenutku kad ispadnu, ostaju na otoku jer će postati dio porote. Samo jedan od natjecatelja vrlo skoro ponijet će titulu jedinog preživjelog u plavom i crvenom timu.

U novoj igri i posljednjoj koju igraju odvojeni u dva različita kampa, glavna snaga bit će im znanje koje posjeduju, jer vrijeme je za kviz. Natjecanje je to koje će Mario najaviti kao igru u kojoj „um caruje, a snaga dobro dođe“. Kviz će otvoriti Matea i Vojislav, a bod će svom timu donijeti onaj natjecatelj koji će prvi imati dva odgovora koja su najbliža točnom. Pobjedničko pleme prvo će morati skupiti sedam bodova, a koje će to pleme biti i kako će poslije toga izgledati proslava ujedinjenja plemena, ne propustite pogledati u novoj epizodi Survivora.

Sve novosti o događajima u showu Survivor, koje vam donosi Telemach, pratite na portalu novatv.hr, službenoj stranici showa Survivor.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju