Napeta igra kulminirala ozljedama

Pogledaj propušteno na  NOVATV

Posljednja 'Survivor' igra za plemenski imunitet u kojoj su natjecatelji iz suprotstavljenih plemena odmjeravali snage na pontonu počela je s okršajem Damjana iz plavog i Vojislava iz crvenog tima. Vojislavu nije trebalo dugo da suparnika odgurne iz prvog kruga, a lagani zalogaj Damjan mu je bio i u drugom krugu. Nakon duge i iscrpne borbe Tijane i Nancy, Nancy nije mogla izaći iz bazena, a brzo su joj u pomoć pohitali i Vojislav i Stefan iz crvenog tima. Natjecateljice su se borile s takvim žarom da su obje zatražile liječničku pomoć.

U igri je bilo suza, boli, bilo je i ozlijeđenih, ali za sada još nitko nije odustao. Natjecatelji prikupljaju osam vrijednih bodova koji će njihovom plemenu jamčiti sigurnost na plemenskom vijeću. Trenutačno plavi imaju četiri, a crveni sedam bodova. U okršaju Mateje i Tijane, borba je bila toliko snažna da je Matea pala na ponton pri čemu je ozlijedila leđa, a hoće li Matea moći nastaviti igru, ne propustite doznati u novoj epizodi 'Survivora'!

Sve novosti o događajima u showu Survivor, koje vam donosi Telemach, pratite na portalu novatv.hr, službenoj stranici showa Survivor.


Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju