Modernizacija kultnog serijala

Modernizacija filma koji je 5 sezona kultne istoimene serije Charliejevi anđeli pretočio u filmski format, donijela je osvježavajuću filmsku postavu na male ekrane. Budući da su u fokusu radnje tri ženska anđela, u ovom slučaju Kristen Stewart , Naomi Scott i Ella Balinska, cijeli film prožima ženska nota. Ako tome dodamo da je film režirala redateljica Elizabeth Banks, a soundtrack su otpjevale Ariana Grande , Miley Cyrus i Lana Del Rey - ovo je prava girl power senzacija.


Zanimljivo je da su uloge u ovom filmu odbile slavne hollywoodske dive Lupita Nyong'o , Emma Stone, Margot Robbie i Jennifer Lawrence.

Da su se žene počele drugačije percipirati u odnosu na vrijeme snimanja Charliejevih anđela iz 2000. pokazuje skroz drugačiji pristup dviju redateljica. U prethodnim filmovima, izvršna producentica Drew Barrymore inzistirala je da anđeli ne koriste gotovo nikakvo oružje osim vlastitih borilačkih vještina, dok u novom nastavku koriste pregršt eksplozivnog oružja.

 

Kada mlada inženjerka Elena slučajno dođe do nove opasne vladine tehnologije, njezino otkriće privuče pozornost pogrešne vrste ljudi, stoga je na Charliejevim anđelima da se mobiliziraju i spase budućnost planeta.

Redateljica Elizabeth Banks preuzima kormilo nad novom generacijom neustrašivih Charliejevih anđela koja započinje svoj let. U odvažnoj Banksinoj viziji, Sabina Wilson (Kristen Stewart), Elena Houghlin (Naomi Scott) i Jane Kano (Ella Balinska) rade za tajanstvenog Charlesa Townsenda, čija se sigurnosna i detektivska agencija proširila na međunarodnu razinu.

S najpametnijim, najhrabrijim i najuvježbanijim ženama na cijelom svijetu, danas višestruki Bosleyji upravljaju timovima Anđela koji posvuda preuzimaju najteže zadatke. Scenarij je napisala Elizabeth Banks prema priči Evana Spiliotopoulosa i Davida Auburna.

Modernizaciju filma "Charliejevi anđeli" ne propustite pogledati u petak u večernjem terminu na Novoj TV. Više filmskih naslova potražite na novatv.hr.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju