Osim toplih božićnih filmova za cijelu obitelj, gledatelji će imati priliku pogledati niz televizijskih premijera!

Nova TV za nadolazeće blagdane priprema brojne filmske poslastice uz koje će uživati čitave obitelji, te uz najbolje filmove i vrhunsku zabavu ispratiti 2015. godinu. Osim toplih božićnih filmova za cijelu obitelj, gledatelji će tijekom cijelog prosinca imati priliku pogledati niz televizijskih premijera, pravih filmskih uspješnica i brojnih prigodnih blagdanskih filmskih naslova. Ususret Božiću, na male ekrane premijerno dolazi dvodijelna mini-serija 'Crveni šator'  s Minnie Driver u glavnoj ulozi, koja donosi biblijsku priču o dvanaest izraelskih plemena ispričanu kroz život Jakovove kćeri jedinice Dine. Nova TV donosi i ekranizaciju biblijske priče, i to prigodne 'Priče o Isusovom rođenju'. Iščekivanje Božića nastavlja se uz obiteljski film 'Božić s Holly' i avanturu 'Jack, ubojica divova', a ususret Badnjaku opustit ćemo se uz zabavnu božićnu obiteljsku komediju 'Fred Mraz', u kojoj ćemo vidjeti Vincea Vaughna u ulozi nestašnog brata Djeda Mraza.

 

Na sam Badnjak, gledatelji će imati priliku pogledati još jednu uzbudljivu avanturu, film 'Putovanje u središte Zemlje 2: Tajanstveni otok' s Dwayneom Johnsonom i Michaelom Caineom, nakon čega slijedi 'Sherlock Holmes: Igra sjena'. Gledatelji imaju priliku pogledati i božićni hit iz osamdesetih, 'Božićna priča 2', o pokušajima mladog Ralphieja da spasi svoje blagdane.

 


Najmlađi gledatelji moći će se nasmijati uz najpoznatijeg zeca s malih ekrana u animiranom filmu 'Božićna priča Zekoslava Mrkve', a tu su i božićne avanture Pinokija u animiranom filmu 'Pinokijev Božić'. Na božićnu večer, Nova TV donosi televizijsku premijeru filma 'Noa', spektakularne ekranizacije biblijske priče o Noi i velikome potopu, u kojemu su Russell Crowe, Jennifer Connelly, Anthony Hopkins i Emma Watson samo neki od članova zvjezdane glumačke postave.

Nova TV je pripremila i zvučne filmske naslove poput 'Četiri Božića', animirane uspješnice 'Ples malog pingvina', obiteljskog filma 'Božić u opasnosti' do akcijske hit-komedije 'Noć i dan' s Tomom Cruiseom i Cameron Diaz u glavnim ulogama te klasične božićne komedije 'Najluđi Božić' u kojoj obitelj Griswold na čelu s urnebesnim Chevyjem Chaseom odlazi na još jedno katastrofalno putovanje. Gledatelji također imaju priliku pogledati akcijski film 'Salt' s Angelinom Jolie, a moći će se i nasmijati do suza uz TV premijeru urnebesne komedije 'Blesavi Božić Harolda i Kumara'.

>>> Saznajte što vam donosi kanal Doma TV u blagdansko vrijeme!


Gledatelji će posljednje dane u 2015. godini imati priliku provesti uz film 'Vitez tame: Povratak', kao i uz romantičnu komediju u kojoj se isprepliće nekoliko romantičnih priča koje se odvijaju na Staru godinu, 'Sretna Nova godina', sa sjajnom glumačkom postavom koja uključuje Saru Jessicu Parker, Ashtona Kutchera, Michelle Pfeiffer, Halle Berry, Roberta De Nira i mnoge druge. Svi ćemo se dobro nasmijati uz večer komedija – u akcijskoj komediji 'Profesionalci u akciji', s Bruceom Willisom i Tracyjem Morganom u glavnim ulogama.

Nova TV gledateljima ove godine donosi još jednu televizijsku premijeru koja se ne smije propustiti – akcijski spektakl 'Svjetski rat Z' s Bradom Pittom u glavnoj ulozi. Urnebesni Will Ferrell i Zach Galifianakis nasmijat će gledatelje do suza u hit-komediji 'Kampanja za luzere'.

Osim prigodnog novogodišnjeg zabavnog programa domaće produkcije, gledatelji će imati priliku nasmijati se i zabaviti uz 'Gas do daske', hit-komediju i klasik među akcijskim komedijama, s neponovljivim Jackiejem Chanom i Chrisom Tuckerom u glavnim ulogama.
 

Što smo vas još za blagdane pripremili, osim fanatastičnih filmova, pročitajte na linku - Bogat blagdanski program Nove TV i Doma TV-a


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju