Najgledaniji televizijski nacionalni kanal Nova TV i najgledaniji specijalizirani kanal Doma TV i ove godine donosi bogat zabavni božićni i novogodišnji program.

Najgledaniji televizijski nacionalni kanal Nova TV i najgledaniji specijalizirani kanal Doma TV i ove godine donosi bogat zabavni božićni i novogodišnji program. Nova TV prenosi tradicionalni božićni koncert 'Želim život', donosi bogat filmski i serijski program tijekom cijelog prosinca, tu su i specijalna izdanja 'IN magazina' i kulinarskog showa 'Moja mama kuha najbolje' te prigodni novogodišnji program s pregršt domaće glazbe.

Koncert 'Želim život'
Nova TV tradicionalno i ove godine prenosi uživo humanitarni koncert 'Želim život' koji organizira sa Zakladom Ana Rukavina. Više pročitajte na linku KONCERT ŽELIM ŽIVOT

Blagdanska izdanja IN MAGAZINA
'Petkom s Petkom' zabavno glazbeni show IN magazina već je naviknuo gledatelje na vrhunsku zabavu, puno glazbe i humora, a toga neće nedostajati niti u posebnim i proširenim izdanjima tijekom blagdana. Blagdanska izdanja IN magazina unijet će svečanu atmosferu u domove gledatelja Nove TV. Vidjet ćemo tako u emisiji već na sam Badnjak brojne čestitke poznatih, njihove uspomene, a prisjetit ćemo se i tradicionalnih običaja u Slavoniji i Dalmaciji, kao i najljepših božićnih pjesama svih vremena. Na sam Božić Dalibor Petko će ugostiti Miroslava Škoru i Ladarice, kada će brojne božićne pjesme zaoriti studijem IN magazina. Bit će tu i gosti iznenađenja, a Petko ih sprema i za najzabavniji dan u godini, Silvestrovo kada će IN magazin osigurati „zagrijavanje“ za najluđu noć. Od Stare se godine gledatelji imaju priliku oprostiti uz velike hitove domaće estrade. Prisjetit ćemo se najboljih trenutaka u godini na izmaku, a domaće zvijezde otkrit će sebi i drugima žele u novoj, 2016.godini. U studio IN magazina će doći brojni glazbeni gosti koji će se pobrinuti da slavljenička atmosfera i poslijepodnevnim satima uđe u domove gledatelja Nove TV.

>>> Pregršt fantastičnih filmova u blagdansko vrijeme samo na Novoj TV!
 

I GODINA NOVA 2016. – novogodišnja emisija Nove TV
Nova TV i ove godine priprema zabavnu novogodišnju emisiju s pregršt dobre glazbe i humora. Gledatelji imaju priliku zabaviti se uz emisiju I godina nova 2016., te zajedno s omiljenim likovima iz popularne serije 'Kud puklo da puklo' dočekati Novu godinu. Uz Svetu (Žarko Radić), Milu (Milan Štrljić), Stipu (Miodrag Krivokapić), i Ane (Barbara Vicković), za humor na Silvestrovo bit će zaduženi i popularni Barmen (Ivica Zadro) i Miroslav Škoro, kao i Doline (Branimir Vidić Flika), Policajac (Tomislav Štriga), Panki (Slavko Pintarić-Pišta). Sve zajedno će ih zabaviti čitava plejada glazbenika, od Jasmina Stavrosa, Nede Ukraden, Novih Fosila, Halida Bešlića do Jelene Rozge, Joleta, Petra Graše, Ivana Zaka, Mejaša i mnogih drugih.

Blagdanske emisije MOJA MAMA KUHA NAJBOLJE
U vrijeme blagdana tradicionalno okupljanje oko obiteljskog stola prepunog raznih delicija dio je tradicije brojnih obitelji, a upravo uz zabavan natjecateljski kulinarski show 'Moja mama kuha najbolje' gledatelji imaju priliku saznati neke od najboljih domaćih recepata. Show u kojem ne kuhaju mame, nego njihova djeca, ali prema maminim receptima i uputama, upoznat će nas s nekim od najboljih jela koja se mogu naći i na vašem blagdanskom stolu. Francuska salata i punjeni odresci jelo je koje će se natjecati protiv Ruske salate punjenim jajima jedne od mama i njenog djeteta. Branko Ognjenović taj je koji će donijeti odluku koja je salata ukusnija. U jednoj od blagdanskih epizoda saznat ćemo i kako pripremiti Vanil bajaderu kao i kokos kolač od natjecateljskih timova zabavnog showa.

Zabava uz popularne serije KUD PUKLO DA PUKLO i LUD, ZBUNJEN, NORMALAN
Oštrovačka ekipa iz popularne serije 'Kud puklo da puklo' i ovih blagdana zabavljat će gledatelje Nove TV. Već dobro uigrana ekipa nasmijat će gledatelje svojim novim dogodovštinama kao i nesvakidašnjim neprilikama.
Ekipa iz serije 'Lud, zbunjen, normalan' također je s gledateljima tijekom nadolazećih blagdana kada će ih nasmijati do suza svojim karakterističnim humorom. U premijernim epizodama posljednjeg dana u godini okupit će se društvance u najpoznatijem sarajevskom lokalu San Remu kako bi ispratili staru godinu. Kako im to i priliči, svaki će se plan  izjaloviti, a neke stvari krivo protumačiti. U epizodnoj ulozi vidjet ćemo i Nives Ivanković koja će od Samira dobiti zaručnički prsten, dok će on pak dobiti lisice, ali od policije.



Provedite blagdane uz Novu TV, a ne propustite saznati što vas očekuje na kanalu Doma TV!
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju