Saznajte što vas očekuje u današnjoj epizodi serije 'Larin izbor'.

Karmen dovodi očajnu Laru u krčmu koja postaje Larin novi dom. Lara je ipak suočena s podsmijehom gostiju i Alena, ali ih osvaja svojim prekrasnim pjevanjem.

Lara daje Tončiju pismo za svog ljubljenog Jakova. Mija pokušava naći Laru mučena grižnjom savjesti, ali pronalazi samo Zorana sa zgodnom mladom ženom. Mija misli da je to Zoranova ljubavnica i izvrijeđa ga.

Jakov je u zatvoru suočen s manijakalnim inspektorom Camdenom koji pod svaku cijenu želi natjerati Jakova da prizna. Jakov odolijeva mučenjima i jedinu mu utjehu pruža Larina fotografija.

Blanka ne želi ništa imati s Tončijem koji uskoro putuje u Cape Town. Blanku muči što je upravo njen sin Dinko odgovoran za Jakovljevo hapšenje, ali se ne može natjerati priznati istinu Tončiju. Leila ne uspije uvjeriti policiju u Krisovu krivnju, pa joj hrabri Jure priskoči u pomoć. Jure u okršaju rani Krisa i uhapsi ga strana policija.

Napete trenutke koji vas očekuju u današnjoj epizodi pogledajte u galeriji:



Ne propustite omiljenu seriju 'Larin izbor' od ponedjelja do petka u poslijepodnevnom terminu na Novoj TV! Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju