Pogledajte što vas očekuje u novoj epizodi showa

Što je finale showa "Ženim sina?" bliže, to su odluke kandidata i njihovih roditelja neočekivanije. Nakon vatrene večeri s Andreom, Mirko će se s njezinom sestrom blizankom uputiti na spoj za koji će oboje pripremiti pitanja na papirićima te svašta saznati jedno o drugome. Za to vrijeme, tata Miljenko pripremit će drugu vrstu iznenađenja koje nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Imajući na umu koliko je prava ljubav važna, Miljenko će se odlučiti na odvažan potez i ljubavi svog života pokloniti posebnu posvetu koja će mu ujedno biti i uspomena na sudjelovanje u showu. „Došao je i taj dan kada ću si ja na svoje rame tetovirati ime svoje žene“, reći će uzbuđeni Miljenko. Andrea će podržati njegovu odluku, pa će se zajedno zaputiti u salon za tetoviranje gdje će Miljenko dobiti pečat prave ljubavi.


Dok će Miljenko nestrpljivo čekati da vidi svoju prvu tetovažu, Andrea će prepričavati dojmove s posljednjeg spoja s Mirkom i otkriti da je i više nego zadovoljna ishodom. „Ak' je moj Mirko bio romantičan, znači da je došla osoba koja mu se sviđa“, zaključit će Miljenko.

Nakon njihove vesele i odvažne avanture, Miljenko će se s oduševljenjem diviti tetovaži koja je simbol njegove ljubavi prema supruzi kojoj će poručiti: „Ženo, budi ponosna, tvoj muž se tetovirao!“.

Iako je Miljenko davno pronašao svoju pravu ljubav, isto priželjkuje sinu Mirku koji tek treba odlučiti koju će od dvije sestre finalistice odabrati, a kako će se odviti njegov spoj s Dianom ne propustite doznati u večerašnjoj epizodi showa "Ženim sina?".

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju