Upoznajte kandidate koji su u potrazi za boljim polovicama u showu 'Ženim sina?'

Potraga za srodnom dušom, ali i najboljom snahom kreće ovaj ponedjeljak!

 


 

 Adnan Avdić dolazi iz Rijeke, a kako je dosta vremena proveo na brodu, onu pravu još nije pronašao, stoga je sreću odlučio potražiti upravo u showu 'Ženim sina?'. „Ja mogu reći možda je bio povod njegovog prijavljivanja da se meni desila ljubav na prvi pogled. Zašto ne bi i njemu? Nikad se ne zna!“, otkriva majka Merima koja od svoje buduće snahe očekuje da bude dobra, iskrena i povjerljiva.
S majčinim opisom izabranice slaže se i Adnan te dodaje kako mu izgled nije bitan, voli jednostavne djevojke, a volio bi također da mu buduća supruga bude karakterno slična njegovoj majci.


Elvis Vaupotić, animator za djecu, spreman je naći svoju bolju polovicu, a u tome će mu pomoći majka Elanoris. Njeno mišljenje Elvis će sigurno rado prihvatiti jer kod ovog dvojca svađe nema. „Dosta dobro uigran tim. Imamo puno toga zajedničkog, ali se lijepo slažemo i znamo si biti dobra potpora“, tvrdi Elvis, a najčešći savjet koji dobiva od majke jest da bude sretan i svoj. U izboru djevojke, majka Elanoris i sin Elvis dijele mišljenje. Ona mora biti - vrckasta, vesela, pozitivna i s avanturističkim duhom. „Samo da je pozitivna, da je iskrena. Da mu je potpora u svemu. Da bude uz njega kad mu je to potrebno. Naravno i on uz nju“, nadodala je majka. Elvis sebe opisuje kao velikog romantičara, a njegov glavni adut je šarm. „Vjerujem da i ženske padaju na to.“ zaključuje Elvis i dodaje: „Dobro, za izgled imam to što imam. To sve ovisi o drugoj strani.

 

Rabljanin Marko Sandalić spreman je za novu životnu avanturu. U potragu za srodnom dušom uključio je i mamu. „Htio bih upoznati nekoga kome mogu vjerovat.“ kaže Marko te dodaje kako traži dobre i iskrene djevojke i nada se kako će jednu upravo takvu osvojiti u novom showu 'Ženim sina?'. „Ja nisam čovjek koji čeka da mu se stvari u životu dese. Nisam netko tko sjedi. Meni kad se netko sviđa ja mu dam do znanja. Kupim cvijeće ili čokoladu.“ otkriva Marko, ali i priznaje da neke romantične situacije nisu prošle baš kako je očekivao. „Jedna mi je jednom razbila auto.“ kazao je kroz smijeh te dodao kako je upravo šarm njegov glavni adut u osvajanju djevojke: „Šarma ima tu uvijek. Možda ta neka stara, bečka škola. Evo to je genetika, baka pokojna je bila iz Beča.“ Majka Ana voljela bi da njezin sin nađe dobru djevojku s kojom će i ona biti prijateljica. „Ja bih voljela nekoga tko zna biti dobar čovjek i drug. Za mene je to vrlo važno.“ izjavila je majka i zaključila: „Volim obiteljske djevojke. Ne volim izlete u braku. To bi meni teško palo. Smatrala bih da je time moje dijete jako pogođeno.

Elvisu, Adnanu i Marku u potrazi za srodnom dušom pridružit će se još jedan kandidat –serviser sustava tehničke zaštite, Igor Bjelošević iz Brdovca. Kako kaže, zaredala su se pitanja prijatelja i rodbine kada će ga vidjeti pred oltarom, pa je novi show Nove TV prava prilika da im i odgovori na pitanje. Od djevojaka Igor očekuje da budu slične njemu. „Ja sam blizanac po horoskopu, tako da ja imam ustvari dvije strane. S jedne strane sam tradicionalan, a s druge strane sam pomalo lud i otkačen. Idealna cura bi trebala biti kao ja. Spoj te dvije karakteristike.“, kazao je te dodao kako ga kod djevojke može odbiti ukoliko, kaže, pred ogledalom provodi većinu vremena.


Igor uživa u odlascima u teretanu te vožnji motorom, a i veliki je ljubitelj životinja, pa slobodno vrijeme provodi sa svoja dva psa. Otkrio je i kako bi najradije vrijeme proveo sa svojom izabranicom: „Zajednička večera, gledanje televizije. Vikendima izlasci, izleti, šetnje, a poveo bih ju i na motorijadu.“ Za svoj savršen izlazak na spoj Igor bi se, tvrdi, potrudio napraviti nešto originalno.

U showu će mu potporu pružiti i majka Marica koja otkriva kakvu djevojku priželjkuje za svog sina: „Da ima više tradicionalne vrijednosti, da bude iskrena, da mu bude podrška kroz cijeli život, a bilo bi poželjno da radi.

Show 'Ženim sina?'  ne propustite u ponedjeljak, 23. travnja na Novoj TV.