Pogledajte što vas očekuje u novoj epizodi showa

Propuštene emisije gledaj besplatno na  NOVATV

Iako je kod obitelji Obradović u showu "Ženim sina?" dosad bilo nekih nesuglasica među djevojkama, došlo je vrijeme da Mihaela, koja zasad najbolje kotira kod Antonia, od mame Mirjane dobije zadatak da pripremi ručak povodom upoznavanja Antonijevih sinova. „Nije me strah kuhati za djecu. Ako se nisu odrasli otrovali, neće ni djeca“, našalit će optimistična Mihaela koja će odmah predložiti pohanu piletinu i pire krumpir, a mama Mirjana priznat će da je to omiljeno jelo dječaka.

Mihaela se neće bojati kuhanja, ali osjećat će tremu od upoznavanja sinova. No sve će proći sjajno, a sinovi će njezin trud nagraditi maksimalnom ocjenom. Za ručkom će se svi družiti, a sinovi će ispitivati djevojke sviđa li im se njihov tata. Njima se ipak nijedna od njih neće svidjeti dovoljno da zasjeni njihovu baku Mirjanu, pa će tako zaključiti: „Meni je baka najzgodnija“.

Ipak, nakon ukusnog ručka i obiteljskog druženja, mama Mirjane ispitat će djevojke što se točno dan prije dogodilo između Mihaele i Melinde koje su se navodno posvađale. „Ja sam sjedila i pričala s Antoniom, normalno smo pričali, nitko se posebno nije derao i odjednom Mihaela izletjela i počela se derati“, objasnit će Melinda. „Ako ti čovjek kaže da ide spavati, onda se šuti i bude tiho, razumiješ? To normalni ljudi rade“, odgovorit će joj Mihaela kojoj je zasmetalo Melindino ponašanje dan ranije, pa je zbog toga izašla iz stana. Melinda će optužiti Mihaelu da od sebe pravi žrtvu, a Patricija će se umiješati u njihovu raspravu zaključiti: „Ja mislim da ovdje samo ti glumiš žrtvu. Ti si obični manipulator“. No čini se da ovoga puta Melinda neće tako lako popustiti, pa će poručiti: „Cijelo vrijeme pokušavaju ući u neku svađu, ali ja se ne dam ovaj put“.



Situacija kod Obradovića postat će još napetija, a odgovor na pitanje hoće li novonastale nesuglasice utjecati na nadolazeće eliminacije doznajte u večerašnjoj emisiji showa "Ženim sina?".

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju