Blizanke Andrea i Diana odmah su odnijele Mirkove simpatije

Propuštene emisije gledaj besplatno na  NOVATV

Kandidati showa "Ženim sina?", odlučni u namjeri da pronađu ženu svog života, upustili su se u potragu kojoj su se priključili i njihovi roditelji kako bi bili sigurni u dobru procjenu. U prvoj epizodi showa gledatelji su upoznali kandidate Antonia Obradovića i Mirka Ranogajca koji već na prvi pogled garantiraju dobru zabavu.
Karizmatičan Antonio ogledni je primjerak muškarca na kojeg sve žene padaju, a za sebe kaže da je sretno rastavljen. Uz dva sina koji mu znače sve na svijetu, najveća podrška mu je majka Mirjana, uspješna poduzetnica britkog jezika. Antonio je za prvi susret s djevojkama odabrao upečatljivu kravatu zbog koje je "pala" i prva oklada jer je majka Mirjana bila uvjerena da se djevojkama neće svidjeti.



Upoznavanje s djevojkama za Antonia i majku Mirjanu krenulo je u veselom ozračju, a prva im se predstavila Matea koja je svojom pojavom ugodno iznenadila Antonia. To je primijetila i majka Mirjana koja je odmah izjavila: „Malo sam gledala Antonijevu reakciju s obzirom na to da je Antonio TBC – trenutno bez cure – i dobra mu je bila reakcija, vidjela sam da mu se svidjela“. Odličan prvi dojam na trenutak je poljuljala Mateina izjava da ima tri psa i šest mačaka kojom je šokirala Antonia koji je alergičan na mačke. Kandidatkinja koja je možda ostavila najsnažniji dojam na Antonia bila je osebujna Perka koja je priznala da se bori s velikom tremom. Svojom izjavom da je bila u braku, ali nikada u vezi, Perka je do suza nasmijala Obradoviće, a s njima je podijelila i svoj stav o čitanju knjiga: „Ne čitam ja ništa, osim na Facebooku“, što je iznenadilo mamu Mirjanu. Perka je priznala i da bi između karijere i djece odmah odabrala karijeru, što također nije izazvalo oduševljenje kod majke i sina kojima su djeca na prvom mjestu. Atraktivna Melinda na prvu je zaintrigirala Antonia svojim pletenicama zbog kojih se izdvaja od ostalih djevojaka. Iako Antonio priznaje da mu pletenice inače nisu privlačne, na Melindi su mu bile itekako primamljive. Kao šećer na kraju, pojavila se tajanstvena Vahdela koja je na prvi pogled oduševila Antonia, a jednako dobar dojam ostavila je i kod mame Mirjane. Vahdela je priznala da je Antonia odabrala jer ima sina istih godina kao i njezin. Hobi kojim se Vahdela tek nedavno počela baviti je masaža, a Antonio je iz prve ruke imao prilike uvjeriti se da su njezine ruke uistinu magične.

Drugi kandidat, 20-godišnji Mirko, opušteni je duhovnjak kojemu je omiljeni hobi komunikacija sa ženama. U show se prijavio kako bi se zabavio, a zabavu želi pružiti i svojim kandidatkinjama, pa je tako poručio: „Želim usrećiti neku curu. Možda i dvije“. Njegova podrška u showu je otac Miljenko, bivši policajac koji će potrazi za idealnom djevojkom doprinijeti svojom intuicijom. Mirko, koji tvrdi da ima metode kojima može utvrditi koliko su djevojke zainteresirane za njega, prije upoznavanja nije bio previše nervozan. „Ja ću odmah vidjeti jesu li zagrijane za mene ili nisu, to mogu vidjeti po govoru tijela, vidim kad joj se zjenice prošire“, poručio je Mirko te dodao: „Čujem svoje srce kako lupa, a lupat će i za neku od njih možda“.

Prva na upoznavanje s Mirkom i Miljenkom došla je atraktivna Kristina koja otprije zna za Mirka s društvenih mreža i s njim dijeli zajednički interes za fitness. Ipak, Mirkovo pokazivanje mišića kod Kristine je stvorilo dojam kako je on uvjeren da se žene 'kidaju' oko njega. Razgovor je ubrzo zapaprio tata Miljenko koji je posve neočekivano krenuo s provokativnim pitanjima, pa je tako od Kristine saznao da nema ništa protiv seksa prije braka. Na Miljenkovo pitanje: „Na skali od 1 do 10, koliko ti se Mirko sviđa?', Kristina je odgovorila osam, iako je kasnije priznala: „Malo sam lagala što se tiče osmice, nije mi bilo baš svejedno da kažem da je nešto niže, ali dala bi mu realno peticu“. Tata Miljenko je zaključio: „Definitivno je zavodila Mirka, svojim odgovorima i svojim okicama“. Zanimljiva mlada poduzetnica Sara zahuktala je atmosferu pokazavši Mirku i Miljenku trbušni ples kojim se inače bavi, a nakon nje Mirko je upoznao dominantnu kandidatkinju Miu koja je s njim podijelila svoje čvrste stavove o politici. Njihov razgovor ubrzo se pretvorio u žustru raspravu o predrasudama i stereotipima jer je Mia stekla dojam da Mirko osuđuje ono čime se ona bavi. Mirko, potpuno nezainteresiran za politiku, ubrzo je promijenio tijek razgovora: „Dosta o politici, reci mi malo o seksualnom životu“, započeo je Mirko, ali Mia se nije dala smesti, zbog čega je zaključio: „Na njoj bih promijenio to da je utišam, da postoji neki gumbić i stisnem mute“. Mirka su oraspoložile blizanke Andrea i Diana koje su ga na prvi pogled zavele. „Blizanke su definitivno san svakog muškarca… Apsolutno je sigurno da ću cure voditi doma“. No, iako djevojke uvijek dolaze u paketu, otkrile su da muškarca nisu spremne dijeliti, pa je tata Miljenko zaključio: „Bit će drame!“.



Nakon što su gledatelji upoznali prva dva kandidata i djevojke koje će se natjecati za njihovu naklonost, ne propustite vidjeti kako će druga dva kandidata krenuti u potragu za pravom djevojkom već u idućoj epizodi showa "Ženim sina".

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju