Ne propustite najzabavniju sezonu od ponedjeljka 22. kolovoza na Novoj TV!

Propuštene emisije gledaj besplatno na  NOVATV

Nova sezona hit showa "Ženim sina?" 22.kolovoza počinje s emitiranjem na Novoj TV, a u voditeljskoj ulozi i u trećoj sezoni gledat ćemo Irinu Čulinović, koja najavljuje najzabavniju sezonu do sada.


„Treća sezona "Ženim sina?" iz perspektive nas koji smo je radili je daleko najzanimljivija i najzabavnija sezona dosad! Zasigurno je to zbog kandidata koji su svatko za sebe neobično posebni. Svake godine priželjkujemo više iskrenosti i zainteresiranosti kandidata u želji za pronalaskom prave osobe za sebe, a ova sezona donosi i više od toga. Jedan je romantik, drugi cooler, treći osobenjak, a četvrtog nismo uspjeli dešifrirati“, otkrila je Irina te zaključila:
„Osobno obožavam ekipu koja stoji iza ovog projekta, uživala sam u profesionalnosti i jasnoj viziji koju su imali i želim svima koji rade televizijske projekte iskustvo s takvim ljudima“.

Irina će tako iz prve ruke pratiti kako se kandidati slažu s djevojkama te između koga frcaju iskre, a tko je na tankom ledu. Važni Irinini doušnici bit će sami roditelji kojima će tijekom cijele avanture davati sitne, ali zanimljive zadatke koje će morati realizirati.

Četvero poželjnih, ali slobodnih muškaraca pod budnim oko roditelja kreću u nezaboravnu avanturu života, a kakvi izazovi ih očekuju na tom putu gledatelji će doznati od 22. kolovoza, od ponedjeljka do petka u 20.15, u zabavnim emisijama popularnog showa Ženim sina?.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju