Više doznajte u ovotjednoj emisiji!

Propuštene emisije gledaj besplatno na  NOVATV

U ovotjednom izdanju Zdravlja na kvadrat o svom zdravstvenom stanju, navikama, prehrani i borbi sa stresom, govorit će jedna od najvećih hrvatskih glazbenih diva - neponovljiva Tereza Kesovija, s ostvarenom bogatom dugogodišnjom karijerom.

 


Kada govorimo o sportskoj medicini i sportskim ozljedama većina pomisli na profesionalne sportaše, ali riječ je i o rekreativcima i onima koji s ekipom povremeno odigraju košarku ili nogomet. No, iako je pomalo smiješno, sportske ozljede mogu nastupiti i kod onih koji se uopće ne bave sportom. Više o ovoj temi doznajte u novoj epizodi Zdravlja na kvadrat!

 


Poznato je da izloženost ekranima i raznim gadgetima ima štetan utjecaj na naše zdravlje. Istraživanja pokazuju mnoge probleme kod djece koja ih koriste. Jedan od problema je govor, odnosno artikulacija slova i riječi kod mališana. Koja odstupanja su u skladu s dobi djeteta, a kada je vrijeme za zabrinutost? Odgovore potražite u ovotjednom Zdravlju na kvadrat!



Svakodnevno na ulicama možemo vidjeti kakvo je mentalno stanje nacije. Mnoštvo zabrinutih lica i ispraznih pogleda. Ljudi su umorni i bezvoljni. Mnogi ne znaju kome se obratiti za pomoć. Jedno od mjesta gdje je to moguće jest Zavod za javno zdravstvo. Kako Vam oni mogu pomoći, saznajte u ovotjednom Zdravlju na kvadrat!

 

Teško dišete zbog prašine, alergena ili raznoraznih virusa koji ulaze u vaš dišni sustav? Negativni ioni pročišćavaju zrak, djelujući poput magneta kako bi privukli zagađivače i stvorili čestice preteške da bi ostale u Vašoj zoni disanja. Je li to moguće, pogledajte u novoj epizodi Zdravlja na kvadrat!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju