Više doznajte u ovotjednoj emisiji!

Propuštene emisije gledaj besplatno na  NOVATV

Na što je trenutačno fokusiran u reformi zdravstva? Hoće li liječnicima biti plaćeni prekovremeni sati? Kako riješiti problem nedostatka i preopterećenosti liječnika u primarnoj zdravstvenoj zaštiti? Gdje curi novac u zdravstvu? Pitanja za aktualnog ministra zdravstva Vili Beroša bilo je bezbroj. Odgovore pogledajte u novoj epizodi Zdravlja na kvadrat!

Ravnotežu vaginalne mikroflore mogu narušiti brojni čimbenici - od stresa, oslabljenog imunološkog sustava pa sve do korištenja lijekova kao što su antibiotici ili kontracepcijske pilule koje utječu na kvalitetu vaginalne mikroflore. Koji su simptomi vaginalnih infekcija doznajte u ovotjednom Zdravlju na kvadrat!

Urasle dlačice najčešće nastaju kao posljedica brijanja ili depilacije. Umjesto da izbiju na površinu kože, one rastu ispod, što dovodi do neugodnih reakcija kože poput iritacije i crvenila. Što nikako ne preporučuju dermatolozi, a što da? Te odgovore donosi nova epizoda emisije Zdravlje na kvadrat!

U danima kada se diljem svijeta pridaje dodatna pozornost osobnoj higijeni i zdravom načinu života te ekološkom razvoju, važno je kako pravilno sačuvati prehrambene namirnice što dulje i ne bacati ih. Uz to, važno je i kako jednostavno, uz uštede energije i novca, sačuvati svoje, ali i zdravlje najmilijih. Da tehnologije napreduju te da im je cilj očuvanje svega navedenog, pogledajte u novom izdanju Zdravlja na kvadrat!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju