Više doznajte u ovotjednoj emisiji!

Propuštene emisije gledaj besplatno na  NOVATV

U ovotjednom Zdravlju na kvadrat gost je umirovljeni profesor glume, bivši intendant Hrvatskog narodnog kazališta i glumac kojega svakoga dana možemo vidjeti u programu Nove TV. Kako je kao mali propao kroz led, koje mu je omiljeno jelo, plaši li se injekcija i stomatologa? Na ova, ali i ostala pitanja odgovora poznati glumac Milan Štrljić!

 

Legende o ljekovitim svojstvima maslinova ulja sežu daleko u povijest. Nezamisliva je pečena riba u pećnici, ili na gradelama, bez dodatka par kapi maslinova ulja. O svim blagodatima ovog ulja, ali i dvojbi treba li se peći hrana na maslinovom ulju ili ne, doznajte u novoj epizodi Zdravlja na kvadrat!



Sjedilački način života i činjenica da se sve manje krećemo najviše utječe na kralježnicu. Pri samom spomenu operacija za bilo koga stvara nelagodu, a posebno za one osobe koje trebaju hitnu intervenciju. U ovotjednom Zdravlju na kvadrat doznajte kada treba operirati kralježnicu, a kada ne.


Statistika kaže da otprilike na pola milijarde stanovnika Europe, godišnje imamo dva milijuna i 700 tisuća slučaja prijeloma u području kuka. To bi značilo da ih je dnevno više od 730, odnosno svake se minute dogodi nekoliko prijeloma. Kako je u Hrvatskoj? Pogledajte u ovotjednom Zdravlju na kvadrat!


Negativne posljedice pušenja odavno su poznate. Zapravo, nema u tome ništa dobroga. Jesti li znali da je pušenje najvažniji rizični čimbenik odgovoran za nastanak oko 50% karcinoma mjehura? U novoj epizodi Zdravlja na kvadrat otkrijte zbog čega je to tako.

Propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju